Zdravim vas mamicky, tato tema tu uz asi bola ale opytam sa .... Chystam sa rodit v PO a zaujimali by ma skusenosti mamiciek ohladom prilozenia babatka, prveho kojenia na porodnej sale, rooming in ...kde je to lepsie ci stara porodnica ci monoblok .... Dakujem zienky
@bale1rinka neviem ako to chodi v PO prve som rodila v UK a teraz budeme doma v PO tak si robim obraz aby som si vedela vybrat medzi starov a novou porodnicou co am bude viac vyhovovat
no neviem ako je to v PO ale u nas je to tak, ze si musis dopredu povedat, ze to chces inak ho odnesu a uvidis ho az potom. a vlastne som niekde citala, ze si to tak musis povedat vsade na slovensku lebo vraj tu to bezne nie je, mozno by bolo lepsie keby sa spytas priamo tam 🙂
@helena1982 dik jasne pojdem sa popytat...
ja ti veim poradit, len o porode v Kosicaich v Saci...kde to robia automaticky, maleho som dostala na hrud, opytala sa Dr,ci ho mozu umyt, alebo nie...a nasledne ho za minutu doslova doniesli mal len pelusku a ciapocku dali mi ho na hrud prikryli nas dekou a nechali dve hodky, ale musi byt pri tebe este nejaka osoba manzel a tak...
@helena1982 mne prilozili obe deti hned,este kym ma doktor sil (porodnica LV)..prvu mi uz evzali prec,aj mi ju hned nechali na izbe,druhu mi po prevoze z porodnej saly vzali a doniesli mi ju az neskor,na kojenie.druhy porod bol sice rychly,ale horsi,vycerpavajuci..asi zalezi od porodnice a okolnosti..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@danielalaura a nieje to tak, že ti dieťa po umytí a odvážení dajú hneď na hruď kdekoľvek? mne to tak urobili