Popôrodný pás - skúsenosti

veronikaromanko
28. dec 2017

Dobry vecer. Idem si po radu 😉 oplati sa kupit a pouzivat poporodny pas cca 3 tyzdne po porode? Ake mate skusenosti s pouzivanim a "zlepsenim" brucha po porode...dakujem.

katrin21
28. dec 2017

ano, urcite sa oplati , je to skvela prevencia diastazy, 3t po porode este nemusi byt neskoro. kup cim skor... lutujem, ze ja som si nekupila 🙂 chod do toho. Kup si velkost podla svojej povodnej velkosti pred porodom...

maminuska
28. dec 2017

@veronikaromanko ja som ho používala hneď po pôrode a žiadna sláva. Jedine čo mi pomohlo bolo cvičenie a dostanie sa na pôvodnú váhu .
Za mňa nie.

kimi203
28. dec 2017

Ja som ho hned po porode pouzivala, davala som si ho dolu iba pred vizitou a domov som po 4 dnoch isla s normalnym bruchom ako pred tehotenstvom skoro... Podla mna super vec.

slamka555
29. dec 2017

@veronikaromanko Ahoj ja este niesom po porode ale uz ho mam zbaleny v taske do porodnice :D ;) Sama som zvedava ako to pomoze stiahnut brucho , ale kopu bab to odporuca uz hned v porodnici pouzivat 🙂 a ze niekde dokonca na vizitach chvalili , ze aspon sa rychlejsie stiahne maternica ;) Tak snad aj mne to aspon trochu pomze aj tebe drzim palce ;)

marus33
29. dec 2017

Ja som ho použivala po cisárskom, tiež hneď po, ešte v nemocnici. A super! Všetko s nim bolo ľahšie... 😉

0silvia0
8. apr 2018

Mozem poprosit radu? Ktory je lepsi? Ten navliekaci ako sukna alebo ten so suchym zipsom?

kimi203
8. apr 2018

@0silvia0 urcite suchy zips, nemusis sa po porode namahat, aby si sa vpratala do neho s bruskom a tym suchym zipsom si zatahujes, kolko potrebujes

0silvia0
8. apr 2018

@kimi203 dakujem velmi krasne za pomoc. Zhanam pre sestru, je teraz tehotna s druhym babom. Ked som bola pred rokmi tehotna ja, netusila som ze take nieco existuje.
Este raz vdaka za skusenost.

kimi203
8. apr 2018

@0silvia0 za malo. Inak ak nezozenies aky chces, mam aj novy na predaj, ja som si kupila 4 druhy pred prvym porodom a nosila som len 1 nakoniec.

0silvia0
8. apr 2018

@kimi203 našla som tu zopár na bazári, ale môžeš napísať akú máš k dispozícii veľkosť a cenu, rozhodnem sa 🙂 Potrebovala by som skôr veľkosť M, alebo 38-40, neviem ako je to značené.

kimi203
8. apr 2018

Ja mam taky univerzalny, je tam dost siroka moznost toho sucheho zipsu..Mozem pomerat aj odfotit, dam ho za 5 eur.

0silvia0
8. apr 2018

@kimi203 píšem ip

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre