Dobry vecer. Idem si po radu 😉 oplati sa kupit a pouzivat poporodny pas cca 3 tyzdne po porode? Ake mate skusenosti s pouzivanim a "zlepsenim" brucha po porode...dakujem.
@veronikaromanko ja som ho používala hneď po pôrode a žiadna sláva. Jedine čo mi pomohlo bolo cvičenie a dostanie sa na pôvodnú váhu .
Za mňa nie.
Ja som ho hned po porode pouzivala, davala som si ho dolu iba pred vizitou a domov som po 4 dnoch isla s normalnym bruchom ako pred tehotenstvom skoro... Podla mna super vec.
@veronikaromanko Ahoj ja este niesom po porode ale uz ho mam zbaleny v taske do porodnice :D ;) Sama som zvedava ako to pomoze stiahnut brucho , ale kopu bab to odporuca uz hned v porodnici pouzivat 🙂 a ze niekde dokonca na vizitach chvalili , ze aspon sa rychlejsie stiahne maternica ;) Tak snad aj mne to aspon trochu pomze aj tebe drzim palce ;)
Ja som ho použivala po cisárskom, tiež hneď po, ešte v nemocnici. A super! Všetko s nim bolo ľahšie... 😉
Mozem poprosit radu? Ktory je lepsi? Ten navliekaci ako sukna alebo ten so suchym zipsom?
Ja mam taky univerzalny, je tam dost siroka moznost toho sucheho zipsu..Mozem pomerat aj odfotit, dam ho za 5 eur.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
ano, urcite sa oplati , je to skvela prevencia diastazy, 3t po porode este nemusi byt neskoro. kup cim skor... lutujem, ze ja som si nekupila 🙂 chod do toho. Kup si velkost podla svojej povodnej velkosti pred porodom...