ahojte baby, mam na vas otazocku. som po porode 13 den, a to zasite ma neboli mala som prestrihnutu hradzu a aj troska som bola potrhana. no to zasite ma svrbi pekne sa hoji sem tam zakrvacam ale vedsinou mam uz len ten hnedkasty vytok. ale trapi ma jedna vec. ked stojim dlhsie alebo sedim citim take tlaky v oblasti velkych pyskov ako keby ma tam nieco tlacilo a aj na klitoris a tym padom ani na velku nemozem ist je to normalne? alebo mam stym sit na vysetrenie citili ste to aj vy tak? dakujem ☹
pana beka tak to si este vytrpim dost asi 🙂 ale som rada ze to nieje nic vazne
Ja som mala podobné bolesti a boli to hemoroidy. Pociťovala som taký obrovský tlak tam dole všade. Nemohla som chodiť. Pomáhalo až keď som ležala na bruchu. Vtedy tlak ustúpil. Mne veľmi pomohli kúpele v odvare z dubovej kôry. Viem o čom hovorím veeeeeľmi to pomáha. 100% pomáha. Ale dubová kôra farbí a nepúšťa pri praní. Tak treba dávať pozor. Dubová kôra má protizápalový a hojivý účinok.
Ako ste prisli na to,ze su to hemeroidy ,ja som uz 8 mesiacov po porode a stale to citim po malej potrebe okolokolo klitorisu a pocas menzesu sa to zhorsuje
@mirka_st Tak to si ma potesila, ja dúfam že mi to cimskor prejde lebo je to veľmi nepríjemne..aj si si na to niečo dávala?
@marika_btt ahoj mne to prešlo všetko asi až po dvoch mesiacoch sedela som už normálne po jednom mesiaci ale pociťovať som tam také tlaky a tie mi trvali donedávna ale prešlo to pekne nedávno a to malý má 3 mesiace 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@fronculka môže to byť, ešte z toho tlačenie to môžu byť kŕčové žily, nemáš to tam aj také zdurené? ja som niečo také ´mala počas tehu a aj ma to dosť bolelo . Ale zavolaj si svojej dr.
Ja som si ešte mesiac po pôrode nevedela riadne ani sadnúť