Popôrodné bolesti

fronculka
26. mar 2014

ahojte baby, mam na vas otazocku. som po porode 13 den, a to zasite ma neboli mala som prestrihnutu hradzu a aj troska som bola potrhana. no to zasite ma svrbi pekne sa hoji sem tam zakrvacam ale vedsinou mam uz len ten hnedkasty vytok. ale trapi ma jedna vec. ked stojim dlhsie alebo sedim citim take tlaky v oblasti velkych pyskov ako keby ma tam nieco tlacilo a aj na klitoris a tym padom ani na velku nemozem ist je to normalne? alebo mam stym sit na vysetrenie citili ste to aj vy tak? dakujem ☹

womankc
26. mar 2014

@fronculka môže to byť, ešte z toho tlačenie to môžu byť kŕčové žily, nemáš to tam aj také zdurené? ja som niečo také ´mala počas tehu a aj ma to dosť bolelo . Ale zavolaj si svojej dr.
Ja som si ešte mesiac po pôrode nevedela riadne ani sadnúť

mirka_st
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
megies777
26. mar 2014

@fronculka ahoj ja som po prvom pôrode tiež cítila taký tlak dosť dlho keď som dlhšie stála alebo chodila (na prechádzke). Neviem čím to je, aj som bola celkovo taká slabšia, hlava sa mi zatočila... Po ďalších 2 pôrodoch to bolo len zopár dní 😉

maribell
26. mar 2014

@fronculka ahoj presne ten isty tlak ktory popisujes som citila aj ja .. nemohla som dlho stat na mieste lebo to neskutocne bolelo ..teraz som rok a pol po porode a este ten tlak citim ale to musim naozaj dlho stat na mieste .. 🙂

fronculka
autor
26. mar 2014

pana beka tak to si este vytrpim dost asi 🙂 ale som rada ze to nieje nic vazne

karamelka100
26. mar 2014

Ja som mala podobné bolesti a boli to hemoroidy. Pociťovala som taký obrovský tlak tam dole všade. Nemohla som chodiť. Pomáhalo až keď som ležala na bruchu. Vtedy tlak ustúpil. Mne veľmi pomohli kúpele v odvare z dubovej kôry. Viem o čom hovorím veeeeeľmi to pomáha. 100% pomáha. Ale dubová kôra farbí a nepúšťa pri praní. Tak treba dávať pozor. Dubová kôra má protizápalový a hojivý účinok.

inulienka11
28. máj 2014

Ako ste prisli na to,ze su to hemeroidy ,ja som uz 8 mesiacov po porode a stale to citim po malej potrebe okolokolo klitorisu a pocas menzesu sa to zhorsuje

marika_btt
25. jún 2014

@fronculka @mirka_st Ahojte, chcem sa spytat ci vam ta bolest presla? Ja som dva tyzdne po porode a zda sa ze mam rovnaky problem :( dakujem

mirka_st
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marika_btt
25. jún 2014

@mirka_st Tak to si ma potesila, ja dúfam že mi to cimskor prejde lebo je to veľmi nepríjemne..aj si si na to niečo dávala?

mirka_st
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fronculka
autor
26. jún 2014

@marika_btt ahoj mne to prešlo všetko asi až po dvoch mesiacoch sedela som už normálne po jednom mesiaci ale pociťovať som tam také tlaky a tie mi trvali donedávna ale prešlo to pekne nedávno a to malý má 3 mesiace 🙂

marika_btt
27. jún 2014

@fronculka
@mirka_st vďaka baby, snáď mi to tiez prejde..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre