Pomohol vám zázvorový čaj k vyvolaniu pôrodu?

nataliapri
16. máj 2024

Pomohol vam zazvorovy caj k vyvolaniu porodu ? Ak nie dajte radi co vam naozaj pomohlo dakujem

michellemary
16. máj 2024

Budúca švagriná pila čaj s malinových listov, a pomohol.

nataliapri
autor
16. máj 2024

@michellemary kolko ho pila ?

kikiballa
16. máj 2024

@nataliapri tonik a dlhé prechadzky

nataliapri
autor
16. máj 2024

@kikiballa dene ste kolko vipili tonika ?

kikiballa
16. máj 2024

@nataliapri asi tak liter. Postupne celý deň.

nataliapri
autor
16. máj 2024

@kikiballa hned ste mali kontrakcie ci az o par dni ?

viera77
16. máj 2024

Áno, v 30-tom týždni na mňa liezla nejaká choroba, tak ma automaticky a bez rozmýšľania, či ho môžem alebo nie, napadol zázvor, veľký pohár čaju...a veru, mala som čo robiť, aby som chvíľu na to ustála kontrakcie, no nepekný zážitok.

paty277
16. máj 2024

@nataliapri ja som 2 tyždne každy den pila čaje
1x denne alchemilka
2x denne čaj z malinika
Pila som od začiatku 36tt
Porodila som v 38tt
Pôrod rychly ľahky a užasny
Naozaj po tomto porode by som bola ochotna rodiť ako mačka 2x do roka 😂😂😂😂😂😂

nataliapri
autor
16. máj 2024

@paty277 ja pijem 3 dni caj malinika mam par dni dni do terminu najradsej by som uz porodila nech mam uz vsetko za sebou

kikiballa
16. máj 2024

@nataliapri asi po dvoch dnoch

juliacenc
16. máj 2024

Mne gynekolog povedal, ze nic nedokaze vyvolat porod. Jedine co moze dopomoct k vyvolaniu su spermie a na ten sposob su aj tabletky kt sa davaju zenam na vyvolanie porodu. Zbytocne sa budes nalievat litrami caju a neviem co vsetko robit je to marne.

zuzanaete
16. máj 2024

@juliacenc U nas ani tie spermie nepomohli. 🙂

michellemary
16. máj 2024

@nataliapri necelý týždeň pred.

juliacenc
16. máj 2024

@zuzanaete ou 😓

kiki68
16. máj 2024

Nie, nic s tychto veci

dibaby
16. máj 2024

@nataliapri z vlastnej skúsenosti ti viem povedať, že keď sa malému nechce, tak nepomôže nič. Ja som cvičila, chodila na dlhé prechádzky, čase pila, vaňa všetko možné. A nič. Maly isiel 41. Tyžden. Kontrakcie som mala sa nic nedialo až vyvolávačka pomohla

vivi2023
16. máj 2024

Tak raz porodiš či piješ či nepiješ zazvorovy čaj :D . Ja uplne chapem že každa sme chcela uz KONEČNE nech sa to dieťa vypyta na svet, ale ved sedliacky rozum - myslis že to, že si daš vyluh zo zazvoru tak dieťa pojde von? Inak ja som pila zazvor vo velkom pocas tehot, lebo bola zima a mavala som chytene hrdlo. Jedine čo podla mna pomoze (aj medicinsky to clovek vie vysvetlit) je s*x :D .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre