Pomohol vam zazvorovy caj k vyvolaniu porodu ? Ak nie dajte radi co vam naozaj pomohlo dakujem
@michellemary kolko ho pila ?
@nataliapri tonik a dlhé prechadzky
@kikiballa dene ste kolko vipili tonika ?
@nataliapri asi tak liter. Postupne celý deň.
@kikiballa hned ste mali kontrakcie ci az o par dni ?
Áno, v 30-tom týždni na mňa liezla nejaká choroba, tak ma automaticky a bez rozmýšľania, či ho môžem alebo nie, napadol zázvor, veľký pohár čaju...a veru, mala som čo robiť, aby som chvíľu na to ustála kontrakcie, no nepekný zážitok.
@nataliapri ja som 2 tyždne každy den pila čaje
1x denne alchemilka
2x denne čaj z malinika
Pila som od začiatku 36tt
Porodila som v 38tt
Pôrod rychly ľahky a užasny
Naozaj po tomto porode by som bola ochotna rodiť ako mačka 2x do roka 😂😂😂😂😂😂
@paty277 ja pijem 3 dni caj malinika mam par dni dni do terminu najradsej by som uz porodila nech mam uz vsetko za sebou
@nataliapri asi po dvoch dnoch
Mne gynekolog povedal, ze nic nedokaze vyvolat porod. Jedine co moze dopomoct k vyvolaniu su spermie a na ten sposob su aj tabletky kt sa davaju zenam na vyvolanie porodu. Zbytocne sa budes nalievat litrami caju a neviem co vsetko robit je to marne.
@nataliapri necelý týždeň pred.
Nie, nic s tychto veci
@nataliapri z vlastnej skúsenosti ti viem povedať, že keď sa malému nechce, tak nepomôže nič. Ja som cvičila, chodila na dlhé prechádzky, čase pila, vaňa všetko možné. A nič. Maly isiel 41. Tyžden. Kontrakcie som mala sa nic nedialo až vyvolávačka pomohla
Tak raz porodiš či piješ či nepiješ zazvorovy čaj :D . Ja uplne chapem že každa sme chcela uz KONEČNE nech sa to dieťa vypyta na svet, ale ved sedliacky rozum - myslis že to, že si daš vyluh zo zazvoru tak dieťa pojde von? Inak ja som pila zazvor vo velkom pocas tehot, lebo bola zima a mavala som chytene hrdlo. Jedine čo podla mna pomoze (aj medicinsky to clovek vie vysvetlit) je s*x :D .
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Budúca švagriná pila čaj s malinových listov, a pomohol.