Ahojte,.pomohol vám sex na vyvolanie pôrodu, tak že večer ste mali sex,a ráno ste už išli na pôrod?alebo aká kombinácia vám pomohla?
Takto jednorazovo neviem, my sme to riešili 5 dní 😄
Nie nepomohol
nepomohla mi ani svatena voda 🙂
Sex a ani nič iné nepomohlo. Dieťa sa narodí, keď to uzná za "vhodné" 🤪
Poznam take pary, co im to pomohlo, mne nie, mne zacali kontrakcie ked som vypila skoricovy caj.
Áno, hodinu po začali kontrakcie
Ja som sla na vyvolavanie v ten den poobede, ked doktorovi zacinala sluzba, dohodla som sa s nim, mala som problemy s tlakom, tak odporucil cim skor uz. No a na obed sme sa najedli, dcere pustili rozpravku a sli na to. Potom ma muz odviezol do nemocnice. Cakali sme na doktora a vecer o pol 9 mi pustili vodu a o 45 minut bol drobec na svete. Neviem, co pomohlo. Mozno aj to, ze som bola uz tretorodicka a otvorena na 3. Bolo to 9 dnj pred terminom.
Dieta si vyberie kedy chce na svet a je mu jedno co mas sex, stiplave jedlo, prechadzku, skoricu, ide skor o nahodu.
skor nie .....ja som skusala aj chodenie po schodoch, umyvanie okien a pod.....nic
aj druhe dieta som rodila po termine ....asi genetika🤷🏻♀️
Nie , ani iné "overené" metódy :D
Mne pomohla dva dni pred termínom dlhaa prechádzka a potom večer sex a za dve hodiny začali kontrakcie 😁takže ja si myslím že to pomohlo
Áno po pol hodine v 41tt praskla voda a vypila som veľa čaju z malinových listov. Pôrod prebehol so 2hodín a to som bola len na 2cm ked sme prišli do pôrodnice..určite odporúčam ten čaj..no pred tým som aj vyumývala podlahu po kolenačky a skákala jemne na fitlopte , keďže chceli vyvolávať na druhý deň😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
My sme stihli sex rano a poobede mi praskla voda. Ale maly sa nakoniec narodil akutnou sekciou 🤷🏻♀️