Pomohol vám Prostaglandin - Prostin vyvolať porod?

borka77
3. dec 2015

Mamičky, pomohli Vam vaginálne tabletky Prostin vyvolať pôrod? Od zajtra prenášam
8. deň, pričom menštruáciu som mala vždy pravidelnú a podľa sona je bábätko už dosť veľké. Lekár povedal, že mám nezrelé pôrodné cesty, vôbec nie som otvorená a navyše sa tváril, že mi pravdepodobne na to nezaberie ani táto vaginalna tabletka. Ste tu nejaká ktorej zabrala aj napriek tomu, že kŕčok bol úplne zatvorený?
Ďakujem pekne.

tomasko27
3. dec 2015

Ahoj ja som ale uz pred 10r rodila navyvolavacku, bola to tabletka na vkladanie ale neviem ako sa volala no a ja som sla do nemocnice tyzden po termine uuuplne bez dakych bolesti priznakov ze mam rodit.Nejdem ti hovorit ake to bolo ale nebolo to nic prijemne po tej vyvolavacke.Urcite kazda to inak znasa.

bosoriak
3. dec 2015

Ahoj, zbytocne sa stresujes. Niekomu pomoze uz ta tabletka, niekomu nie. Niekedy sa porod jednoducho musi vyvolat, kvoli zdraviu dietata. Neboj. Ak mas 8. den po termine, este mas 6 dni, kedy sa moze zomliet vselico a mozno ani nebude treba vyvolavat. Nezrele porodne cesty len znamenaju, ze sa ti telo ZATIAL nepripravilo. Ono to moze niekedy trvat pokojne aj len par hodin a bude.

Najma pokoj a skus doverovat lekarom, oni tych porodov uz zazili nespocetne vela. Cim viac si nervozna, tym horsie pre porod.

Drzim palce, nech to ide rychlo!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre