Maminky ahojte porodila som 3.3. zajtra sú už dva týždne este mi nevypadol ani jeden steh stale ich cítim nakoľko .. keď mám medzi nohami vložky tak o to triem umývam sa tak často ako to len ide aj 6x,7x denne aj v noci .. rosalgin vonku opláchy.. natieram ialugen mám aj , framykoin ATB zasyp..+amoksiklav ATB (nakoľko som tam mala pri poslednom náleze infekciu (2 baktérie) už je to lepšie... ale cítiť to stále..
Cicatridina su aj cipky. Mne pomohli. A sedave kupele v repiku.
Pouzivaj flasu s uzkym hrdielkom. Napln vodou a po kazdej navsteve toalety vystriekaj vodou, osus a natri. Niekomu rekonvalescencia trva velmi dlho. 2 týdne je velmi kratko.
@vojtasova ak máš biolampu, alebo možnosť požičať si, tak ju pouzivaj aj 3-4x denne, nebudeš potrebovať nič iné. Mne neskutočne pomohla. Po prvom pôrode som bola statočne dotrhana, nehojilo sa mi to, 3 týždne som sedela s bolesťami na pol zadku a potom zrazu za 2 dni ťažká pohoda 😉 . Samozrejme, umývala som sa po každej toalete
Jaaaaj moja 🙂 A vyraz sestonedelie je naco? Kludne si pockaj tych 6 tyzdnov a potom zhodnot. A ani vtedy to este nemusi byt uplne tip- top, u mna nebolo. Ja som bola zahojena tak o dva az tri mesiace po porode.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@vojtasova Ja som sprchovala spodok aj 30x denne , po kazdom wc aj ked som bola spotena,ale rodila som v lete ( poradila mi to sestricka ) a 2 tyzden je celkom kratka doba , musis pockat :P