Dobrý večer, maminy, ktoré ste mali detičky otočené koncom panvovým, aj vy ste mali kedysi také až nepríjemný pocit niekde v pošve akoby vás tam čosi "škrabalo" alebo neviem ako to inak opísať. Ďakujem.
Nie je to skôr také pichanie? Môže ťa kľudne kopať do spodku. Prvý syn bol kp a keď občas kopol tak to bola nepríjemná ostrá bolesť presne v ****.
Ano pamatam si, ze som mala pocit ze mu kazdu chvilu vybehne noha von😀
@liloastitch no také čosi ja to ozaj neviem pomenovať, ale je to veľmi nepríjemný pocit pri chodení
Moj bol otoceny KP az do porodu (sekcia). Ku koncu to bolo najhorsie, to uz mi aj moc unikal lebo mi ritkou tlacil na mechur, musela som s vlozkou chodit. 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@veron2811
ach, no moja bola cely cas priecne, az som bola dohodnuta s lekarom, ze pridem na cisarsky, vsetko okolo toho (predoperacne a tak) som mala povybavovane, prisla som na cisarsky v 38tt a ona uz dole hlavou ......ale od 30tt do 37tt tak bola ....no nervy som mala, ani neviem, kedy sa otocila😅
potom ma poslali domov, ze cakame na prirodzene spustenie porodu.....a rodila som prirodzene, po termine (genetika, aj prve dieta tak)
tak nadej stale je, ze sa otoci👍
drzim palceky🍀