Poloha koncom panvovým

veron2811
29. nov 2022

Dobrý večer, maminy, ktoré ste mali detičky otočené koncom panvovým, aj vy ste mali kedysi také až nepríjemný pocit niekde v pošve akoby vás tam čosi "škrabalo" alebo neviem ako to inak opísať. Ďakujem.

marci77
29. nov 2022

@veron2811
ach, no moja bola cely cas priecne, az som bola dohodnuta s lekarom, ze pridem na cisarsky, vsetko okolo toho (predoperacne a tak) som mala povybavovane, prisla som na cisarsky v 38tt a ona uz dole hlavou ......ale od 30tt do 37tt tak bola ....no nervy som mala, ani neviem, kedy sa otocila😅
potom ma poslali domov, ze cakame na prirodzene spustenie porodu.....a rodila som prirodzene, po termine (genetika, aj prve dieta tak)

tak nadej stale je, ze sa otoci👍
drzim palceky🍀

liloastitch
29. nov 2022

Nie je to skôr také pichanie? Môže ťa kľudne kopať do spodku. Prvý syn bol kp a keď občas kopol tak to bola nepríjemná ostrá bolesť presne v ****.

dominidi
29. nov 2022

Ano pamatam si, ze som mala pocit ze mu kazdu chvilu vybehne noha von😀

veron2811
autor
29. nov 2022

@marci77 nás krpec bol tiež doteraz priečne 😂 ešte sme len 34 TT tak sa hádam umúdri ešte 😇

veron2811
autor
29. nov 2022

@liloastitch no také čosi ja to ozaj neviem pomenovať, ale je to veľmi nepríjemný pocit pri chodení

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veron2811
autor
29. nov 2022

@dominidi presne ako keby noha išla... 🙄😂

veron2811
autor
29. nov 2022

@mamula20 aj náš na vraj dosť miesta, tak hádam sa pekne pootáčajú 😇

dominidi
29. nov 2022

@veron2811 neboj sa, nakoniec mu vybehla hlava den pred terminom, to sa rste spravi😀

nikola81
30. nov 2022

Moj bol otoceny KP az do porodu (sekcia). Ku koncu to bolo najhorsie, to uz mi aj moc unikal lebo mi ritkou tlacil na mechur, musela som s vlozkou chodit. 😂

veron2811
autor
1. dec 2022

@dominidi hádam áno 😁

veron2811
autor
1. dec 2022

@nikola81 to už chodím teraz pre istotu 😂😅lebo mám aj bruško tak nižšie, tlačí už teraz.. Neviem čím, aké tlači 🤣

cali2016
1. dec 2022

@veron2811 skorej take kopnutie do mocoveho mechura.bolo to dost bolestive.mala sa nikdy neotocila,do konca tehotenstva bola KP

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre