Ahojte, som na konci 41 tt a dnes rano som bola na pasoch,kde bolo vsetko ok a poslali ma domov, v stredu ma vsak budu hospitalizovat, bude to 9 dni po termine. Maly ke KP takze to s velkou pravdepodobnostou bude sekcia. Mna vsak velmi zaujima ake ste mali alebo mate pohyby tesne pred porodom, pretoze moj maly v poslednych dnoch kope a kruti sa, zacne to poobede a do vecera je teda riadne aktivny, co bol aj takmer cele tehu ale teraz 🙂 Upokojuje ma to, ze v piatok aj dnes rano bolo na okzazname vsetko ok...Dakujem za kazdu odpoved 🙂
ahoj, v den porodu som uz necítila kopanceky len kontrakcie (40tt). Zacalo sa to o 08:00 a maly bol vonku az 16:20 🙂
@tatianka79 ja som cítila tiež len minimálne pohyby len keď som si uvedomila že už dlho nič a vyľakala som sa tak sa trošku pohniezdil aby som vedela že je v poriadku. Posledné 2 dni som mala dosť bolestivé pohyby také ostré akoby sa odieral o moje kosti čo sa vlastne aj vysvetlilo - nemala som už žiadnu plodovú vodu a drobček už bol na sucho a musel urýchlene von... 🙂
@tatianka79 ahoj, ja som citila pohyby uz cca posledne 2 tyzdne take intenzivnejsie aj som citila ako sa tam kruti 😀 ...tesne pred porodom ani neviem, lebo to som uz citila skor kontrakcie...ale ja som to mala sup sup priala by som kazdej mamicke taky porod. Ked ma dali na salu o 2,5 hodinky uz bol vonku 🙂 (a take uplne fest kontrakcie som mal len tak poslednu hodinku)
@verronicka a ja ze to nieje normalne ze sa mi mala tak strasne vrti a hybe a som v 39tt uz to trva vyse tyzdna ale dava take udery pod pas ze az niekedy nemozem spavat celu noc...akurat zajtra idem do poradne a chcela som sa dokyho toto spytat ci je vsetko ok 😉
@niquska opytaj sa radsej samozrejme Dr. ak citis, ze to je vela....ale mozno to dava len babatko najavo, ze uz pojde onedlho von 😀 ...ved cas uz aj ma pomalinky...tak drzim palceky 🙂
@verronicka ved vsade citam ze treba sledovat ci sa babo za hodinu 10x pohne no jamozem sledovat kedy sa 10minut aspon nehybe éD no spyta a von uz by teda mohlo ist uz sme nakonci aj so silami 😵
ahoj ja som 7 dni pred terminom, mala sa hybe stale dost intenzivne ale co mi je divne je jeden druh pohybu, ktory nechapem. Mali ste niektora pocit akoby sa babatko v brusku triaslo akoby mu bola zima alebo malo nejaku triasku? Okrem klasickych kopancov a prevalovania sa obcas tak na kratku chvilku cela zatrasie jemnymi traslavymi pohybmi ako ked sa vy strasiete od zimy. Je to normalne?
no tak pytala som sa na to doktora v poradni a povedal ze s takymi pohybmi sa este nestretol 🙂 takze mi neporadil ale ze snad je to v poriadku
aj moj maly kope a sem tam ho striasa ako od zimy a este mava aj stikavky. som v 36tt a nechce sa otocit dolu hlavickou. :(
ahojte som v 28tt a na poradni mi povedali, že malinká sa mi už dáva dole, aby som viac oddychovala a ležala, sa bojím, aby sa niečo nestalo, nemáte s tým niekto skúsenosť, dakujem
Ahojte 😇chcela by som sa spýtať som v 38 týždni a stále má bábo kope niekedy je to až bolestivé ...no niekdy my tuhne aj bruško??
C
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ahoj, ja som mala prveho syna KP, sekcia nebola.... nestihli.... co sa pohybov tyka, moj maly bol presne opacny, par dni pred porodom, asi tyzden, pohyby boli minimalne 🙂 ... len aby ma upokojil, ze je v brusku a viac nic 🙂 .
Drzim palce, nech to mate za sebou cim skor 🙂