Pohlavie bábätka ako prekvapenie

10. aug 2021

Ahojte, je tu niekto, kto si nechal pohlavie ako prekvapenie? 🙂 mozete sa podelit o skusenosti? Isli by ste do toho zas? Mame uz jednu dcerku, teraz pri druhom je nam to je skutocne jedno, uvazujeme preto o niecom takomto

bielavila
10. aug 2021

Ano ja som chcela prekvapko a stalo to za to😊 urcite by som isla do toho zasa😊aj ked vsetci okolo si tukali na celo😂 u nas v rodine sa iba chalani rodia, ziadna vnucka, vobec ziadne dievca ani z mojej ani manzelovej strany, o to vacsi sok to bol ked mi po prebudeni z narkozy svietil na ruke ruzovy naramok, neverila som a kricala na sestru ci to je pravda😂 aj rodine ked sme to povedali boli velmi milo prekvapeni vsetci, boli slzy aj velke oslavy, nikto nechcel verit te to je dievca, dokonca boli stavky iba na chlapca😂😂😂bolo to mile, milujem prekvapenia takze za mna ano,aj ked pri prvom babatku sme vedeleli ze bude chlapcek, to druhe tajomstvo malo uzasne caro, pri tretom si opat nedam zistit😂

adamadent
11. aug 2021

Áno druhý porod som si nechala prekvapko. Nemenila by som. Skutočne si ten moment budem pamätať navždy. Je to krajšie ako dozvedieť sa tuto info na sone.

asia83
11. aug 2021

Nie. Chcela som mať pripravenú výbavu, aby som ju mohla aj farebne riešiť, vedieť pohlavie bola praktická záležitosť. Tiež som mala už dcéru, takže som chcela čím skôr vedieť, či mám veci po nej nechať alebo posúvať ďalej.

kulumulu123
11. aug 2021

Mali sme obe detičky ako prekvapenie a urobili by sme to zas. Ten zážitok keď to môžete sami ako rodičia zistiť po pôrode je naj.

cariad
11. aug 2021

My sme si dali prekvapko trikrát. Nie je nad ten pocit a také veľké prekvapenie už vvžibote nepocítiš ako pri zistení či máš dievčatko alebo chlapca. 💕🎈🍀

katpox
11. aug 2021

Ano, mame jedno dietatko, najprv som chcela vediet, co bude, pokazde na komtrole bolo inak otocene a neved dr.povedat,potom s manzelom sme sa dohodli, ze to bude lepsie nechat tak, kocik sme kupili ciernobiely, postielku hnedu, oblecenie biele s malynkymi obrazkami zvieratiek, perinku atd skoro vsetko biele s nejakym obrazkom. No a narodil sa chlapcek, slzy stastia. Ono pre nas bolo prvorade zdravie hlavne. Muz dufal v syna a mne to viac menej bolo jedno.

prunee
11. aug 2021

My sme tak urobili pri nasom jedinom synovi, po tom ako sa narodil sa ma sestricka hned pytala na meno a ja, ze a je to chlapcek, ci dievcatko 🙂. Urobili by sme tak zase, nam sa to prekvapenie pacilo 🙂. Len som musela doktora pri kazdej kontrole upozornovat, nech neprezradi.

kiki68
11. aug 2021

Pri druhom preco nie, je to celkom mile. Ale asi by sa niekto prekecol ako u nas: bola som v 23tt na morfo a ta pani , ze aha chlapcek a potom , ze “ ohna vy ste to vobec chceli vediet?”😂 ale my sme vedeli od 12tt

att123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkapap
11. aug 2021

My sme mali prve dietatko prekvapenie ... ten moment, ked mi ju lekar dal na hrud a povedal 'tak tu ju mate' 😍 ja som sa ho opytala, ci je to dievca, tak rychlo este nakukol medzi nohy malej a povedal, ze ano je to dievca 😅 vybavicku sme kupovali neutralnu - bezovy kocik, oblecenie aj modre aj cervene, zlte, zelene, vzorovane....a detsku izbu sme zariadovali na styl afrika, cize take bezove a hnede farby.... meno sme mali vybrane aj aj aj, i ked manzel si podla fotky z morfo ultrazvuku myslel, ze to bude chlapec a ake bolo jeho prekvapenie 😅 aj pri druhom dietatku sa nechame prekvapit. Bola to zabava ako kazdy clen rodiny mal svoj tip na pohlavie.

marcela64
13. aug 2021

To je milý nápad si to nechať ako prekvapenie, keď je vám to jedno. Ja to mám zase opačne, mám to asi aj v povahe vedieť hneď o všetkom, ja nevydržím čakať ani darčeky, keď mám nejaký sviatok 🙂

terezina
13. sep 2021

My si nechavame uz druhykrat pohlavie ako prekvapenie,velmi sa tesime na ten okamih,ked porodim a este len vtedy sa to dozvieme. Vacsi problem mame s okolim,ktore to nechape. Vsetci si myslia,ze to vieme a robime drahoty...

autor
13. sep 2021

@terezina
Aj my sme sa nakoniec rozhodli pre prekvapenie 🙂 pevne verim, ze sa lekar do konca tehotenstva neprekecne a ze nam to najvacsie prekvapenie v zivote vyjde

terezina
13. sep 2021

Ja lekarovi pri kazdej prehliadke pripomeniem,nech pohlavie nehovori 😉 je to naozaj krasny pocit pri porode. Vsetko dobre zelam a hlavne pochopenie od ostatnych

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre