Ahojte mamičky,podľa čoho ste si vybrali dulu? Rozmýšľam nad tým že by mi to pomohlo. Pozerala som stránku duly sk. Sú rozdelené podľa regiónov
V Tom mojom je asi10. Podľa čoho sa rozhodnúť?
A koľko asi služby duly stoja? Mali ste ju rezervovanú len na deň porodu ? Alebo aj na iné služby?
Ďakujem.
@meganka13 ďakujem. A z Akého kraja ? 🧡
Podla fotky a sympatii...a chodila k nam este pred porodom
Žilinský
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Najprv som si pozrela aké sú v našom okolí, bolo ich viac a tak som najprv oslovila takú , ktorá mi bola podľa fotky a popisu svojej práce sympatická 🙂 Tá ale už v mojom termíne pôrodu mala byť odcestovaná, tak mi ponúkla, že sa spýta svojej kolegyne, či by ma zobrala. Bola ochotná a chodila som k nej aj na predpôrodnú prípravu kde bolo len 5 žien. Bola staršia, mala veľa skúseností a poznala všetky pôrodnice v okolí + CZ kde chodila sprevádzať k pôrodom. Okrem predpôrodnej prípravy bola aj vždy na telefóne, pomohla mi napísať pôrodný plán, v deň pôrodu prišla aj k nám domov a potom do pôrodnice, bola pri mne a manželovi počas pôrodu a 2 hodiny po ňom, po prepustení ešte raz prišla k nám domov pozrieť ako sa máme a skontrolovať dojčenie, pretože bola zároveň aj laktačná poradkyňa. Podľa potreby sa dalo potom ešte dohodnúť na rebozo masážach, individuálnych konzultáciách, laktačnom poradenstve. Som rada, že som sa pre ňu rozhodla, mala som pekný rýchly pôrod bez akýchkoľvek poranení.