Pocity pred pôrodom

beatrice1111
14. feb 2022

Ahojte,aké ste mali pocity pred pôrodom? Termín som mala v piatok, podľa usg dnes. Od noci ma bolia dosť kríže, neustupuje to. Tlačí ma na záchod už druhýkrát a mám aj pocit na vracanie. Myslíte že už to môže prísť?

nikusiak9
14. feb 2022

@beatrice1111 daj si sprchu a uvidis. asi si len nervozna ze dnes je podla usg ten den

diamond007
14. feb 2022

@beatrice1111 áno, ak ťa bežné netlačí na záchod 😀
daj si teplú vaňu.

kiki68
14. feb 2022

@beatrice1111 to zvracanie, ja som porod cely pregrcala, nemas Ty kontrakcie?

beatrice1111
autor
14. feb 2022

@kiki68 bola som na pasoch, poslali ma domov. Len stale ma bolia krize od 3 rana a asi sa cistim lebo chpdim casto na wc. Skusim sa este prejst,dat teplu vanu, lebo nechcem aby mi porod vyvolavali a uz prenasam 3 dni.

ailiba
14. feb 2022

@beatrice1111 pred pôrodom som sa akoby ukludni la... No a začali mi kontrakcie, ale dlho boli nepravidelne. Aj tak sme išli na pohotovosť. A v ten deň na obed som aj porodila.
Treba si dať teplú sprchu, alebo vanu a uvidis, či ti to ústane, alebo bude pkracovat ďalej.

kiki68
14. feb 2022

@beatrice1111 tak uvidis, pozri mne porod vyvolali a stacilo do toho tuknut, dalej uz to bolo bez medikacie. Bol to dost rychly porod, podla mna to uz bolo cele nejak na spadnutie. Bola som 6 dni po termine.

kiki68
14. feb 2022

@ailiba inak aj ja, uplny klidek, zrazu som si pohodovo kreslila na tablete, pozerala Crown , ako keby sa nechumelilo. Ked to zacalo, tak tiez som mala taky pokoj v sebe, ze je to tu konecne

ailiba
14. feb 2022

@kiki68 presne tak, už skoro týždeň ma všetko bolelo a zrazu taky pokoj... A vtedy to prislo

ysseba
14. feb 2022

@beatrice1111 Áno, môže. Ono to +/- okolo termínu pôrodu vždy príde.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre