Pocity po cisárskom

naty_10
Včera o 20:22

Dobrý večer,
dnes som presne 8 týždňov po cisárskom pôrode. Mala som ísť včera na kontrolu ku svojmu gynekológovi po šestonedelí, lenže kvôli chorobe preložil kontrolu na 25.10. Prosím Vás, chcem sa spýtať, rana sa mi zvonku zhojila rýchlo, pekne a celkom aj bezbolestne, naozaj som sa cítila už týždeň po pôrode veľmi dobre, no posledné dni som si všimla, že keď sa bruchom niekde opriem, najčastejšie o kuchynskú linku, tak ma bolí brucho vnútri, približne niekde v oblasti pupka, nie je to príšerná bolesť, skôr niečo také, ako keď máte modrinu a buchnete sa do nej. Je to v poriadku? Mala ste to niektorá ? Viem, že je to otázka na gynekológa, ale do 25teho sa zbláznim 🤦‍♀️

kavasmliekom
Včera o 20:30

Áno, bolelo ma dosť dlho brucho vo vnútri, okolo pupku, a okolo stehov.

anjelicek26
Včera o 20:31

Ano to este budes citit dlho... ja mam 7 mesacneho chlapceka a tak skutocne, ze je to fajn aj ked sa niekde opriem, je to mozno dva mesiace.

pinkgirl
Včera o 20:33

A čuduješ sa? Veď tvoja maternica sa naťahovala 9mesiacov, tehotenstvo je náročné pre telo/organizmus. Vnútorné orgány potrebujú viac času na regeneráciu. Dopraj svojmu telu čas, šetri sa🙂. Zvyčajne to trvá 6mesiacov od pôrodu, u niekoho aj dlhšie.

iivancova
Včera o 20:36

Som 18 mesiacov po sekcii a stále mám brucho citlivé… teda okolie jazvy.

evkamotka
Dnes o 05:54

Hej to ta bude dlho boliet. Mna uplne prestalo tak do roka

tetapetra
Dnes o 05:56

@naty_10 ako píšu baby,to ešte potrvá keď sa telo dá do kopy. O chvíľu zistíš aké nepohodlné sú silonky,keď sa ti stiahnu presne na rez 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre