Ahojte,
Podelili by ste sa prosim o to, co sa u vas zmenilo/ako ste sa citili/ake ste mali priznaky par dni pred tym ako vam zacal porod? 🙂 Hlavne by ma zaujimali porody prveho babatka.
Budem sa tesit na odpovede!
Nijak, žiadne príznaky. Len som proste vedela, že to už bude. Nachystala som sa a o deň to prišlo
@dievca_z_hor fyzicky ziadne ale mala som taky vnutorny pocit ze "cez vikend to pride" 🙂
ja som prenášala, bola som už v nemocnici, vôbec žiadne príznaky ani pocity.
Žiadne pocity, žiadny posličkovia.... Jednoducho deň pred termínom v noci odtiekla plodová voda a o 10hod neskôr bol malý a svete.
Tak ja som prenasala. Rodila som 41+5 takze prenasala celkom slusne. A nic zvlastne. Akurat mo teda v nedelu o 5 rano v hlbokom spanku praskla plodovka ...
@dievca_z_hor ja som porodila deň pred termínom. No už dva týždne predtým som bola otvorená na 2 cm. Veľmi často mi nepríjemné tvrdlo bruško, bola som veľmi unavená a posledné dni pred pôrodom som veľa spala 😅 a ešte som začala každý deň chodiť na veľkú, inak skoro celé tehu som mala zápchu.... Chodila som raz za asi 4-5 dni. Takže som predpokladala, že asi to čoskoro príde a tak aj bolo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@dievca_z_hor žiadne vôbec som necítila, že by to už malo byť.Rodila som o 2t skôr cítila som sa dobre iba mi odišla hlienova zátka.Niekto hnackuje, nechutí mu jesť, poslickovia..