Ahojte ženy, urcite je to normalne ,ak sa vam po porode zblaznia hormony a ms mate inu ako pred porodom. v mojom prip.som celych 9 mesiacov nepocitovala ziadnu bolest krizov,ani brucha ani prs...ako predtym. podotykam ze som nedojcila...takze ms mi nabehla celkom rychlo niekedy po stestonedeli. no tento mesiac bol uplne iny. mala som pocit ze som 100% tehotna. s manzelom sm ai povedali ze to nechame na prirodu...ale ovu.sa nevyhybame 🙂 :D hned po ovu bolesti v podbrušku,krize,...sialene chute, aj na zvracanie mi bolo par krat...no dostala som dvoj dnovu ms, pred nou den spinenie ktore som mala aj pri prvom..inak vobec nemavam.. a potom asi 4 dni spinenie. celkovo to trvalo dost dlho....predtym som mala možno 4 dni a hotovo...takze to boli asi PMS ...uplne sa tie hormóny zmenili,podla všetkého. no a dnes mam 5 dni do ms ..,a mam bolest prs z hora. pri sprchovaní citim jemnu bolest bradaviek...akoze ...nerozumiem uz nicomu. 🙂 je mozne ze sa telo uplne zblaznilo? alebo to vyslo? netusim. mali ste niektora pod.skusenost po prvom tehu? dakujem
@majulikhubova organizmus sa Ti dostáva do " normálneho stavu ", pretože tehotenstvo a pôrod je úplný hormonálny chaos, čo je však pre ženu prirodzené. Potrebuješ dostať ženské hormóny do rovnováhy, no neriešila by som to chémiou, čo HAK rozhodne je. V dnešnej dobe sú aj bylinné preparáty a účinné, nepoškodzujúce telo ženy, skús sa radšej poobzerať po niečom prírodnom.
Ja som čítala niekde, že môže takéto niečo nastať, aj som sa bála lebo som čakala svoje prvé dieťa a vtedy je to vraj najpravdepodobnejšie, že sa to prejaví ale zatiaľ si musím zaklopať, že je to v pohode. Ale vraj je telo proste len zmätená dostáva s späť do normálnych kolají a môžem to urýchliť napríklad tými čajmi ako napísala libawet
Mne sa to nedalo dokopy 5,5 roka, az na ten jeden rok co som brala tabletky.
Presne taktosa mi to zhorsilo po porode, vyskusaj kotvicnik zemny na upravu.
dakujem zeny 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@majulikhubova ja som mala presne to iste. Hlavne po druhom porode, v kuse som si robila test,lebo nez som dostala ms tak som mala pocit ze som tehotna. Nakoniec mi vzdy meskala minimalne dva tyzdne a v kuse tieto stavy. Tak som isla k doktorke,robila mi hormonalny profil, zistili ze mam vela testosteronu, ale v podstate nic dramaticke. Tiez mi zistili ze mam cysty na vajecnikoch. Bola som aj so stitnou zlazou,aj to mam ok. Tak mi nasadila HaK a ozaj sa to cele upravilo,ale kedze som nechcela brat ich cely cas, tak som prerusila a hned dalsi mesiac som ostala tehu😁. Teraz cakam na prvy menzes, som aj po sterilizacii,tak som sama zvedava. Ale doktorka mi vravela ze kvoli tym cystam budem mat stale ten menzes nepravidelny,ze to vyriesia jedine hormony. Tak uvidime.