po pôrode mi vypadávajú vlasy,,,,,čo s tým???,,,poradte,,,,,,,,,,,,,
Asi tak..kojenim mi vypadavali vlasy...ale strasne...a potom ich maly zacal trhat...vlasy som vsak nedala ostrihat..
Len trochu
ostrihana uz som,,,ale nejake pripravky,??vitaminy,,,,,stale dojcim,,,,
@hokejka111 nepomôže žial nič ... je to normálna hormonálna zmena v tele, ktorá musí prejsť sama ... tým, že v tehotenstve vlasy nepadajú vďaka tehu hormonu, po pôrode jednoducho to čo malo vypadnúť za tých 9 mesiacov vypadne ... len to vyzerá hrozivo práve preto, že vypadávajú nárazovo ... ono to prejde zhruba do 3 - 4 mesiacov ...
prejde to a jič nepomože a vobec nie ostrihanie 🙂
nic nepomoze, len pockat....mne zacali vypadavat cca po 4 mesiacoch, tak ze som mala ,,kuty,, a vsimol si to moj drahy 🙂...ale tym, ze mam ofinu, tak to nebolo az take dramaticke, co nespravime pre deti 🙂...a potom po 6m mi zacali na celej hlave rast malinke vlasky, je to smiesne, ale co uz...takze netrap sa (PS...mala som aj drahy sampon revita sa vola cca 30€, tak ten mozno pomohol aby zacali rast tie nove, neviem)
Vlasy, vlasy, vlasy. To je problém ktorý zažije skoro každá žena počas tehotenstva a dojčenia. Dieťa si berie svoju daň a žena mu odovzdá väčšinu svojich prijatých minerálov, vitamínov a výživných látok ktoré príjme. Preto je potrebný ich nadmerný príjem. Multivitamíny a multiminerálne prípravky sú nanič. Vitamíny rozpustné vo vode /C B/ je vhodné konzumovať pred jedlom a tie rozpustné v tukoch/A, E, D/ zas po jedle. Sú aj prípravky na výživu vlasov a nechtov. Mne pomohlo pitie žihľavového čaju v kombinácii so všetkými tými prípravkami.
Mne veľmi pomohli Forcapil tbl. 😉
co s tym?? nic... nepomoze nic. nie je to kojenim, ale porodom. porod je pre organizmus velka zmena, hormonalna aj psychicka. ziadne drahe lieky, vitaminy, sampony, kremiky ti nepomozu. po 2-4mesiacoch to prejde samo. ak mas moc dlhe vlasy, trochu skrat, nech po podlahach nezbieras kazdu chvilu 😉
Zihlavovy caj, vysavala som kazdy den, plno vlasov... Po dennej kure pitia zihlavoveho caju kazdy vecer- rozdiel viditelny!
( tiez kojim, a nemal nijaky neg. efekt na mlieko, len na vlasy-pozitivny) skuste aj zaliat do vacsej nadoby a prelievat si ty vlasy po umyti.
týmto prechádza pomaly každá maminka ,sú to hormóny kojenie,aj keď je to na zúfanie ,po nejakom čase to prejde ,zatiaľ si da B komplex a ako píšu hore žihlava aj na oplachy vlasov a hlavne vydržať
Vyskúšaj lopúchovú vodu, klasika od alpy, mne pomáha 😉
dakujem vam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
@hokejka111
Moja odpoved: nic, prejde to same. Akekolvek drahe kozmeticke pripravky su nanic, pretoze sa jedna o hormonalne zmeny po porode.
Mne padali strasne, doslova chumace, trvalo to intenzivne asi 2 tyzdne a pomali to ustupovalo, az sa to vratilo uplne do normalu 🙂
ja som si dala predpisat homeopatika, ale ani som ich nezacala uzivat a napadlo ma ze nosim vlasy nonstop 4 mesiace stiahnute v gumicke tak som ju vymenila za sponu a castejsie som si ich rozpustila a prestali vypadavat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@hokejka111 mne pomohlo jedine ostrihať a na krátko a to som mala vlasy do pol pása ☹ to čo mi nevypadlo mi malý vytrhal 😠