Ahojte maminky mate niektorá skúsenosť ze po sekcii ste mali druhy pôrod prirodzený? Neboli tam komplikácie? Ďakujem za každú skúsenosť 😚
@ivangeline a všetko bolo v poriadku? Žiadne komplikácie
@hampstead ..presne. Vsetko ok. Jazva sledovana sonom castejsie.
Fuuu tiez som zvedava ako budem teraz rodit. Prvy som mala cisarskym.. a zatial sa moj doktor tvari, ze vsetko ok, tak ze vyzera to na prirodzeny.. no uvidime. Vsetko este zalezi aj od polohy babatka. Prveho som mala neotoceneho, tak preto, a druhe uz vyzera ze ma hlavicku dole..
Je tu aj skupina. Vbac.
Ja som mala prvu akutnu sekciu. Dalsie dva porody prirodzene-vyvolavane.
Chystam sa na treti. Snad sa otoci ako ma a neprisu ine komplikacie.
@hampstead dva roky a tri mesiace po sekcii som mala prirodzeny porod. Od zaciatku kontrakcii po porod 6,5hod, porod rychly a bezbolestny. Uplne paradicka 👍. Horsie bolo, ze som sa riadne dotrhala, aj ma strihli. Sili ma hodinu a normalne som si sadla po dvoch tyzdnoch. Napriek tomu to bolo ovela lepsie a v pohode zvladnutelne nez ten hrozny stav po sekcii. Kojenie sa lepsie rozbehlo a tiez po psychickej stranke to bolo lepsie.
1 sekcia, potom 2 prirodzené porody, oba uplne bez problemov, komplikácií a rýchle.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja. A rovno 3.