Ak idete na druhy planovany cisarsky na ktory tyzden to urcuju? A kedy sa zacina chodit ku porodnikovi? Teda do nemocnice?
zalezi od indikacie, pri placente praevia u mna cakali na dokonceny 38. tt.
@siska53 ja som 1. Mala v 33 v zrychlenom konani. teda netusim nic o tom co sa deje potomto termine..
Mala som týždeň pred dátumom pôrodu, ale mohla som si vybrať deň, keď mali „volno" alebo teda menej roboty. Chcela som deň pred dňom ktorý mi určili, ale tam už mali plno-lebo to bol pekný datum 😀, tak sa nedalo. A samozrejme, že záleží od indikácie. U nás bolo všetko v poriadku.
Ofic termin 6.4. a planovana sekcia 31.3.... ale chcela som konkretneho lekara, tak som si az tak vyberat nemohla.
Ja som mala obe planovane, prve vyslo tak, ze 5 dni pred povodnym TP, lebo uz sa mi zacinal porod spustat. A druhy mi napalnovali takto, ze 3 dni pred povodnym TP.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Rovnako ako pri prvom - aspon u mna. Rodila som druhe dieta 3 dni pred oficialnym datumom porodu.