Plánovaný cisársky rez - vek a pocity

lukasko12
22. sep 2020

Baby vy ste tiez maly planovany cisarsky rez a kolko ste ich mali a po kolkych rokoch.Ako ste sa po zakroku citili

jarmila2010
22. sep 2020

dva planovane..vo veku 36 a 39r..po prvom som,ani nevedela,ze mam nejaku ranu..na druhy den som sa tahala do sprchy a bola som bez liekov uplne bez problemov fungovala(ale to som rodila v zahranici...este v ten den som bola na izbe s malym a manzelom)...druhy,uz som citila..aj rana bola bolestivejsia,ale nemala som nejake vyrazne problemy...akurat som dost dlho po porode citila,akoby brucho "nebolo moje"...take necitlive..ci ako to napisat...

katarina51941
23. sep 2020

Ja som mala síce dva ale neplánovane ale akútne. Jeden v 18tich a druhý v 25tich. 6 rokov rozdiel. Ten druhý už bol lepší. Rýchlejšie som sa dala do kopy.

louise
23. sep 2020

Dva planovane - 31 a 35. Oba razy som to zvladala vyborne, druhykrat dokonca lepsie. Bez problemov pohyblivost, starat sa o deti.

romanka_369
23. sep 2020

prvy akutny v 23 a druhy planovany po 6 rokoch..pri druhom planovanom som mala pocit ze to strasne dlho trva pred zakrokom uz.. ale zas som sa rychlejsie postavila a zotavila..

pininka1
23. sep 2020

Tri planovane, ten prvy v 24 rokoch pre velky plod a ostatne uz boli automaticky. 28 rokov, resp 35 rokov.

maca2014
23. sep 2020

prvy akútny v 32r, druhý plánovaný po piatich rokoch, po zakroku žiadne problemy, citila som sa dobre v oboch prípadoch

bublinka1426
23. sep 2020

@lukasko12 35 rokov. akutna sekcia po 13hod porodu rezali ma v poslednej faze porodu uz. hrozne boelsti rana sa zle hojila, rezalo ma snad 3 tyzdne kakat som ani pridiet nevedela asi 3 dni, zeny co rodili normalne boli ovela rychlejsie fit. rana ma bolela este asi par mesiacov, pcihanei rezanie, nevedela som spat na boku. ale po polroku som ani nevedela ze som mala daku operaciu. ale vobec som si nepresla marhulovym sadom. ked citam ako sa tu rychlo zeny zotavili, ja som to mala pravy opak.

pseudomonas87
23. sep 2020

@lukasko12 plánovaný cisár v 33 rokoch, spinal, bolo to super, pre mňa Pekny zážitok

lukasko12
autor
23. sep 2020

@maca2014 ja mam 33r a tiez mam planovany cisarsky aj ja budem amt po 5 rokoch takze sa nemusim vazne nicoho bat

1katus1
23. sep 2020

Ja som mala 1. plánovaný no musela som ísť skôr kôli preeklampsi mala som vtedy 23 a pri 2. som išla pekne na termín nevedela som sa dočkať to je také odpočítavanie ako na Silvestra to som mala 28. Po druhom som rýchlejšie začala chodiť a už som vedela ako sa postaviť aby to čo menej bolelo. Po zákroku som bola otapena z anestezi ale to prešlo po pár hodinách
Za mňa to bolo super keď človek vie kedy a keď už ide na druhý aspoň si vieš vyriešiť čo s prvým dieťaťom .

maca2014
23. sep 2020

@lukasko12 ja som sa tiež veľmi bála, jediné čo na tom bolo neprijemne pre mna bolo pichnutie spinalky, nevedela sa trafiť a ked sa trafila tak som zamdlela, ostatne bolo už vpohode, samotne vyberanie babatka a zotavovanie bolo pre mna super, nepotrebovala som lieky od bolesti, prajem veľa šťaastia a bezproblemovy priebeh

lukasko12
autor
23. sep 2020

@maca2014 zamdlela a co ta potom prebrali cico

lukasko12
autor
23. sep 2020

@lukasko12
@maca2014 no dufam ze to vsetko pojde bez problemou lebo ma naplasila ze moze dojst ku krvacaiu maternice velmi sa toho obavam ale na malinkeho sa velmi tesim

lukasko12
autor
23. sep 2020

@pseudomonas87 ziadne vazne komplikacie neboli nemusis sa nicoho bat

maca2014
23. sep 2020

@lukasko12 prebrala som sa s kyslikovou maskou na ustach

lukasko12
autor
23. sep 2020

@lukasko12 jooooj dufam ze nebudu a vsetko bude dobre nech sa tesim z malickeho

lukasko12
autor
26. sep 2020

@pseudomonas87 za ten spinal sa aj platy

pseudomonas87
26. sep 2020

@lukasko12 nie. V žiadnom prípade, to je pravdupovediac Standart, celková narkoza je nebezpečnejšia

lukasko12
autor
26. sep 2020

@pseudomonas87 ja sa tak velmi bojim toho cisarskeho

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre