Ahojte 🙂 .. prosím vás čo všetko ste si muselli vybaviť keď vám dali termín na cisársky rez? ..Bola som sa dnes objednať na interné vyšetrenie no neviem či treba ešte niečo alebo už ísť len na príjem? Ďakujem
@vivien16 ahaa, ja som bola z toho, že idem cisárskym v šoku a úplne som pozabúdala čo mi primár hovoril :D dá sa tam objednať aj telefonicky? Alebo to má každá nemocnica inak? ...v piatok o 8:00 som objednana na interné tak keď tak skončím na tu anesteziológiu
@natalia2285 v TN budeš rodiť?
@vivien16 v Piešťanoch 🙂
@natalia2285 všade majú inak v TN som musela volať po 13,00 inak nezdvihli. Ak nemáš žiadne komplikácie, ani cukrovku nič, tak len od toho internistu a anesteziologa potrebuješ.
Tak ako hovorí vivien16 ak dačo tak ti povedia ešte ale ja som potom šla už rovno len na prijem a potom na sal
@13riska13 a je potrebné priniesť aj zdr. kartu od obvodného? Pretože ledva prejdem do nemocnice a nie to ešte k obvodnej ktorú mam cez pol mesta 😁
@natalia2285 kartu ti nik neda do ruky 🙂 vezmi si vsetky spravy, ktore mas..
@nikaeli no ako bola by som rada keby nemusím ísť k obvodnej... Aké správy? Od gynekologicky?
@nikaeli moja Dr by mi dala kartu aj priateľ ju mal nejaký čas doma keď mal ísť na nejaké vyšetrenia. Má tú istú Dr co aj ja.. Keď tak by som v nemocnici povedala ze mi ju nechcela dat 😂
@natalia2285 z vysetreni, ktore ti robili pocas tehotenstva
@nikaeli aha áno to mam všetko v tehu knižke.. Dr mi tam dala nejaké výsledky z krvy, krvný obraz a tak, tak hádam im to bude stačiť... A neviete že či sa ešte chodí do poradne keď už mám naplánovaný cis rez? Gynekologicka ešte o tom nevie ze idem cisárskym.. Stačí ak jej zavolám?
Ja som chodila do poradne aj napriek plánovanému cisáraku a rodila som u iného lekára ako je moja gynekologicka a kartu som nemala jedine co sa ma pýtali mimo toho co som mala napísané v knižke bola rodinná amamneza
@13riska13 ja mam termín pôrodu 29.3. a 13.3. mi v nemocnici povedal primár, že budem rodiť cisárskym 21.3. Tak neviem teda či ísť ešte ku gynekologičke
Ja som mala termín 21.9. A mala šla nakoniec už 12.9. nakoľko som mala preeklampsiu a tak som ležala na rizikovom ale asi by som to riešila už s porodnikom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@natalia2285 ešte potrebuješ ísť na anestéziologicke vyšetrenie