Ahojte zienky mam len jednu otazku. Idem na planovy cisarsky ako dlho trva prosim? Vdaka 😉
@radussska999 ja som lredchadzajuci porod tiez mala akutny preto bude teraz planovany ale fakt si nepametam kedy ma brali ako dlho to trvalo absolutne som to nesledovala kedze som bola uz uplne vycerpana a mimo 😒
@anna393 deň vopred som prišla na oddelenie, ráno okolo šiestej som dostala klystir, skontrolovali babo, napichli kanilu...a išla som o chvíľu na sálu. Tam počkali kým zaberie spinalna anesteza, urobili nejaké nevyhnutné prípravy. Kým bola malá vonku ubehlo asi 20 minut. Následne zašili a putovala som na pooperačku 😉
Pár minút trvá príprava - dajú ti infúziu, napichnu anestezu, a cca 45 minút budeš na stole - s prípravou, vybratim dieťatka a šitím.
@anna393 a môžem sa ťa spýtať, ? Automatický ti idú robiť cisársky kvôli tomu,že prvé bolo tiež cisárskym? Pýtam sa preto,lebo ja som mala akutnu sekciu, a teraz by som tiež radšej rodila cisárskym, no prešlo 6 rokov , tak neviem či budú súhlasiť a nebudú má nútiť do prirodzeného pôrodu
@radussska999 tak hlavne kvoli tomu mi ho robia lebo maly bol velky a panva uzka a to preslo 5 rokov a nebol problem praveze mi odporucali ale ja si myslim ze ti urobia aj ked si mala cisarsky nemal by byt problem staci im to len povedat.
ja som prisla rano na 7.00 do nemocnice..nasledovali este vysetrenia ,potom infuzie o 9.30ma brali na salu a o 10.00 sa maly narodil🙂
Ako zeny mali ste to super ja som sa vcera dozvedela s sms ze som pozitivna z pcr testu takze sme dohodnuty s doktorom ze v den ked pridem o 11 okolo 12,13 hodine budu robit cisarsky a na samotke no co uz hlavne ze odrodia a mne nic nieje 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@anna393 ja som mala síce akútny cisársky, no o 11 hod. Ma brali a 11:15 bol maly na svete 🙂 takže rýchlovka , nemáš sa čoho báť 🙂