Plánovaný cisársky rez

barboraa_
2. okt 2024

Ahojte, teraz 17.10. ma čaká planovaný cisársky rez v ružinove. 16teho idem na prijem, som prvorodička a vôbec neviem čo ma čaká aký je priebeh, máte niektorá skúsenost? Môže byt pri pôrode sprevádzajuca osoba? Počula som že pri cisarskom sa môže len za sklom pozerať..🤷🏼‍♀️

teri512
2. okt 2024

@barboraa_ ahoj. Pri pôrode nemôže byť ale čaká buď niekde v miestnosti alebo vonku a sestričky ho potom zavolajú ... Ja mám za sebou 3 sekcie .. nič strašné to nie je. Spinalka do chrbtice a potom už počkajú kým to zaberie a už to pôjde. 🙂 prajem veľa síl a šťastíčka. 🙂

barboraa_
autor
2. okt 2024

@teri512 ďakujem velmi pekne za odpoved, a den pred tým robia niake vyšetrenia ešte?

teri512
2. okt 2024

@barboraa_ iba na príjme nejaké vyšetrenia ako napríklad pásy. Moc si toho nepamätám.. potom tuším krv mi brali, ale to už sestričky na izbe. A do 18 hodiny môžeš jesť a potom už len piť do pol noci ... 😁 Ak by som si spomenula napíšem ti 🙂

marianarem
2. okt 2024

@barboraa_ Den pred sekciou bolo sono a pasy a dali uz aj nejaku infuzku s atb. Od tusim 17 som nemohla jest a od polnoci ani pit. Rano (velmi skoro rano) bol klystir. Potom som uz len cakala a tesne pred operaciou boli este pasy. Manzel tam vtedy mohol so mnou byt, vlastne az do poslednej chvile. Potom cakal pred salou a o chvilu uz dostal maleho na ruky. Samotna operacia je velmi rychla. Ja som bola s tym celym spokojna. Len jedna vec mi teda dost vadila a to bola nemoznost jest. V den operacie a ani na dalsi den sa este nemohlo, potom dalsi den bola kasovita nemastna neslana strava.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre