viem že je to hlúpa otázka a mala by som riešiť iné veci ale ostatné mám naštudované a tak mi napadlo, či ste museli byť úplne odlíčené? ...akože nie som nejaká fiflena čo musí byť stále zmalovaná a mať na sebe kilo makeupu :D ale u mňa je taká základ očná linka a špirála bez toho sa cítim ako malá školáčka tak mi napadlo či to môžem mať alebo sa budem musieť uplne odlíčiť :D
a ešte prijali vás deň vopred alebo až v deň sekcie?
@monakotlarova ok dakujem :D a ešte mi napadlo čo s týka krvácania po pôrode bolo to také ako pri menzese alebo viac? ..že či ked idem sekciou nebudem menej krvácať
Nebudes menej krvacat, a co sa tyka make upu nikto sa ma na to nepytal, ale fakt je,ze sa moze stat ze ti pride blbo, naval emocii a pod, aby si potom nevyzerala ako strasidlo s maskarou pod ocami.
Ja som bola odlicena tiez daku spiralu musim mat 🙂 ale na druhy den ked som sa mala postavit tak to bolo posledne na co som myslela, ale kazdy ma prach bolesti iny
Ja si skor neviem predstavit to odlicovanie 🙂 12 hodin bude lezat, hlavu by si po spinale dvihat nemala. A ked ma postavili, bola som rada ze som si umyla zuby a isla na zachod. Viac som nezvladla 🙂
K poslednej otazke... Prijali ma den vopred, aby stihli urobit predoperacne vysetrenia...
My sme mali v inštrukciach, ze mame prísť bez líčenia, bez gelových nechtov a bez šperkov
Po cisarskom sa ide na JIS. Ty budes len ležať a az do ďalšieho dna sa nepostavis. Uprimne, to bol jediný den, kedy som si zuby neumyla. Tie sestry tam maju fakt čo robiť. Ten jeden deň bez špirály a linky určite zvládneš
@monakotlarova @diamond007 @paciko9 @ikonica a prosím vás boli ste v celkovej narkoze ?
mala som planovanu, ale malicka sa roxhodla prist na svet skor, tak to bola akutna. mala som komplet make-up, kedze som bola v ten den v meste s kamoskou na nakupoch. nikto s tym problem nemal, ani ma neodlicovali 😁 sekcia bola spinal.
Mala som dve sekcie, prva bola akutna, druha planovana a obe v plnej narkoze...
V celkovej, mne spinal neodporucali kvoli problemom s chrbticou.
Mne chceli dat polku a potom pri cekcii povedala anestologička že mi musi dat celu 🤷♀️ ja som mala hrozne problemi s toho kade ake zapaly a dokonca som mesiac v kuse krvacala 🙏 topolčany nemocnica uplná masaren 🤐
Ale možno je to iné ked je babätko živé .. ten blod fungoval necelý mesiac tak že nemalo ani srdiečko 😒
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som mala obočie a špiralu a nikto nič 🤷♀️len som musela datdole retiazku naramok atd. Ale mala som afro ukecavali to nedalo sa to schovat pod sietku🤣 ale ved po pripade sa odmalyješ a potom namaluješ💁♀️