Plánovaná sekcia

27. máj 2022

viem že je to hlúpa otázka a mala by som riešiť iné veci ale ostatné mám naštudované a tak mi napadlo, či ste museli byť úplne odlíčené? ...akože nie som nejaká fiflena čo musí byť stále zmalovaná a mať na sebe kilo makeupu :D ale u mňa je taká základ očná linka a špirála bez toho sa cítim ako malá školáčka tak mi napadlo či to môžem mať alebo sa budem musieť uplne odlíčiť :D
a ešte prijali vás deň vopred alebo až v deň sekcie?

monakotlarova
27. máj 2022

Ja som mala obočie a špiralu a nikto nič 🤷‍♀️len som musela datdole retiazku naramok atd. Ale mala som afro ukecavali to nedalo sa to schovat pod sietku🤣 ale ved po pripade sa odmalyješ a potom namaluješ💁‍♀️

autor
27. máj 2022

@monakotlarova ok dakujem :D a ešte mi napadlo čo s týka krvácania po pôrode bolo to také ako pri menzese alebo viac? ..že či ked idem sekciou nebudem menej krvácať

diamond007
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pininka1
27. máj 2022

Nebudes menej krvacat, a co sa tyka make upu nikto sa ma na to nepytal, ale fakt je,ze sa moze stat ze ti pride blbo, naval emocii a pod, aby si potom nevyzerala ako strasidlo s maskarou pod ocami.

paciko9
27. máj 2022

Ja som bola odlicena tiez daku spiralu musim mat 🙂 ale na druhy den ked som sa mala postavit tak to bolo posledne na co som myslela, ale kazdy ma prach bolesti iny

tinkavvv
27. máj 2022

Ja si skor neviem predstavit to odlicovanie 🙂 12 hodin bude lezat, hlavu by si po spinale dvihat nemala. A ked ma postavili, bola som rada ze som si umyla zuby a isla na zachod. Viac som nezvladla 🙂

ikonica
27. máj 2022

K poslednej otazke... Prijali ma den vopred, aby stihli urobit predoperacne vysetrenia...

mia_von_prag
27. máj 2022

My sme mali v inštrukciach, ze mame prísť bez líčenia, bez gelových nechtov a bez šperkov

Po cisarskom sa ide na JIS. Ty budes len ležať a az do ďalšieho dna sa nepostavis. Uprimne, to bol jediný den, kedy som si zuby neumyla. Tie sestry tam maju fakt čo robiť. Ten jeden deň bez špirály a linky určite zvládneš

autor
29. máj 2022

@monakotlarova @diamond007 @paciko9 @ikonica a prosím vás boli ste v celkovej narkoze ?

matkahelka
29. máj 2022

mala som planovanu, ale malicka sa roxhodla prist na svet skor, tak to bola akutna. mala som komplet make-up, kedze som bola v ten den v meste s kamoskou na nakupoch. nikto s tym problem nemal, ani ma neodlicovali 😁 sekcia bola spinal.

ikonica
29. máj 2022

Mala som dve sekcie, prva bola akutna, druha planovana a obe v plnej narkoze...

paciko9
29. máj 2022

V celkovej, mne spinal neodporucali kvoli problemom s chrbticou.

monakotlarova
3. jún 2022

Mne chceli dat polku a potom pri cekcii povedala anestologička že mi musi dat celu 🤷‍♀️ ja som mala hrozne problemi s toho kade ake zapaly a dokonca som mesiac v kuse krvacala 🙏 topolčany nemocnica uplná masaren 🤐
Ale možno je to iné ked je babätko živé .. ten blod fungoval necelý mesiac tak že nemalo ani srdiečko 😒

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre