Ahojte babulky, chcem sa opytat tych, ktore mali planovanu sekciu, v ktorom tyzdni Vam ju robili? Teda kolko pred terminom? Dakujem
@liwqa ahoj mne druheho robili planovanou sekciou a termin porodu som mala 17.7.2009 a tyzden pred terminom presne 10.7.2009 to bol piatok myslim ma hned rano vzali ako prvu na sekciu.teda u nas sa tak robi.neskor sa neodporuca nakolko by sa mohol rozbehnut klasicky porod a skor sa tiez neodporuca.
15.12. Som mala mat termin a robili mi ju 6.12.
Dakujem za odpovede 🙂 mne dal lekar na vyber ci chcem buduci tyzden alebo az ten dalsi a neviem sa rozhodnut ci rodit tyzden alebo dva pred terminom... co myslite? ako kazda mamicka v tomto stadiu sa uz citim hrozne 🙂 a chcela by som to mat za sebou cim skor, ale na druhej strane rozmyslam ci bambulku nenecham cim dlhsie v brusku... len sa bojim ze ma to chyti medzi tymito terminmi a moj lekar bude akurat prec 🙂 lebo sa uz ledva kotulam 🙂
No ja prave dnes idem tiez ku svojmu doktorovi a musime naplanovat sekciu tak som zvedava ci mi da na vyber terminy
@voskovka ano mam dohodnutu so svojim a ma tak sluzby... ked som rodila prveho synceka tak mi dal termin a malicky sa vypytal 3 dni skor a on bol prave prec a poviem vam, bola to hroza... vedeli ze neporodim normalnou cestou, ale aj tak ma v nemocnici nechali rodit a po vyse dni ked som uz bola uplne mimo ma prisiel seknut lekar z druhej nemocnice, lebo sa s nim poznala moja mamka... a teraz mam stres neskutocny ze sa to zopakuje a zase medzi terminmi, preto uvazujem ze ci ten prvy alebo pockat ...
@sendy111 drzim prsty 🙂 ja uz mam teraz stres
@liwqa 5 dni pred terminom 🙂 je to individualne....
prva planovana sekcia...... 15.8 bol termin a sekcia 7.8 a druha planovana sekcia..... termin 11.9 a sekcia bola 6.9
ja som mala termin 22.4. a sekcia bola 10.4...cize som bola 38/2 - uz za vodou..a mala mala 3720g a 53cm..neviem co by to bolo v termine :D
ja som mala planovanu sekciu 37+5 ,mala mala 3280 g a 49 cm. väcsinou sa robi po ukonceni 38 tt., ak je vsetko v poriadku .
mne robili obidve dcerky tyzden po termine
Pri dr fantazirovej a dr bubanovi, on asistoval.ale ja som rodila v trebisove.ale myslim ze fantazirova chodi rodit aj do mi
1.sekciu 10 dní pred termínom, druhú 14 dní pred, ale to som doktorku ukecala, tak mi prepísala termín v tehotenskej knižke 😉 . Na novorodeneckom sa vraj hnevajú, keď deti vyberajú skoro, vraj sa horšie adaptujú. Ale ja som už dlhšie nevydržala, syn mal 14 dní pred termínom pôrodnú hmotnosť 3710 g, s adaptáciou nebol žiadny problém. Je to individuálne, záleží to od toho, v akom stave je krčok a či sa už neotváraš. Tú prvú sekciu som dokonca mala o deň skôr, ako mi ju naplánovali, išla som na sálu hneď ráno po príjme, doktorka sa bála, aby som nezačala rodiť spontánne.
Baby, prosim poradte mi,kde ste Mali Planovanu sekciu a preco?velmi mi pomozete.dakujem
Prva sekcia tyzden pred TP. Druha sekcia 2dni pred terminom.
Ja si myslim ze je to induvidualne ale od toho ukonceneho 38tt 😉
ahojte, chcem sa opytat, ked ste mali planovanu sekciu,platili ste nejake poplatky?
Žienky ,o plánovanej sekcii rozhoduje môj gynekológ? ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@liwqa mne ju mali robit, a viem, ze sa to zvykne robit cca 2 tyzdne pred terminom