Placenta v maternici po sekcii

seliselka
29. jan 2017

Je tu niektora ktora bola cistena po sekcii? Nechali mi kusok placenty v maternici a cistili ma o mesiac aj tyzden...doktor vravel ze pockame kym sa to samo nevyplavi..a kedze nic tak ma cistili...je to bezne ze sa cisti zena tak nekoro alebo by sa to malo hned? Ake mate skusenosti? Ja mam na porod zle spomienky...mala som preeklampsiu a vobec som o tom nevedela az po porode som sa to docitala v sprave. Bola som nesmierne opuchnuta a nevladala som ani chodit a moj gynekolog mi len stroho povedal ze opuchy patria k tehotenstvu...ani sa blizsie nepozrel ci nespytal viac. Ked som sla rodit u vybaveneho primara tak ma nechal cakat po vyvolavacke a skusil spontanne ci to nepojde...a kedze videl ze nic tak sa rozhodol pre sekciu. Bola som tak velmi opuchnuta ze som nemohla ani nohy zohnut poriadne. Je tomu uz 2 mesiace a ja sa neviem zotavit...mam bolesti noh a klbov a pripafa mi vecnost to zotavovanie....Chcem sa opytat ako dlho ste krvacali po sekcii alebo po cisteni? Ja som krvacala po sekcii cca mesiac a po cisteni je to uz mesiac a stale krvacam...je to normalne???

aristka
29. jan 2017

Nie nie je to normalne a smer gynekolog ...

babatkoo
29. jan 2017

Ja som predcasne porodila dvojicky v 25tt. Placenta este nebola dozreta takze ma rychlo uspali a vybrali ju von. Lenze mi tiez ostali kusocky v maternici. V septembri 2011 porod, oktober 2011 kyretaz. Krvacanie neprechadzalo, vlastne som hocikedy mimo cyklu zakrvacala na par hodin alebo dni. Takze som isla zasa pod nôž. Lebo sa mi spravil na maternici polyp, ktory toto sposoboval. V januari 2012 ho vybrali az potom konecne pokoj 🙂

seliselka
autor
30. jan 2017

@babatkoo takze ta tiez nechali cakat mesiac :(

babatkoo
30. jan 2017

@seliselka sledovali mi hcg a chodila som kazdy tyzden na ultrazvuk. Ked sa maternica stale nechcela uzavriet a bolo v nej vidiet ,,kusok niecoho" a este aj hcg neklesalo ako malo tak som isla pod noz. To uz kaslat, dalo sa to vydrzat. Najhorsie z toho vsetkeho bolo vyrovnat sa so stratou deticiek. Drzim palce nech si rychlo fit

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre