Piata sekcia

13. feb 2023

Maminky som rok po 4. Sekcii kedy môže vyjsť pozitívny tehotenský test ak neni žena tehotná .Ako nevylučujem ho na sto percent ale toto nie muž povie že neni jeho ako fakt ochrana bolo na 220 percent . A mne dnes vyšiel pozitívny tehu test asik sa zastrelim ja toto fakt nedám . Normálne sa trasiem meškala my menzes vravím to mužovi on že pohoda ukľudní sa kúpim ty test tehotná na milión percent niesi a on vyšiel pozitívny .

zobaka
13. feb 2023

gratulujem, či...

urob si o tyzden este jeden

luciador
13. feb 2023

Ufff... neviem si osobne predstaviť 5 sekcií 🤪

aaadkaaa
13. feb 2023

Nuz, ak si tehotna, hlavne zachovaj klud. Uvidis, ako bude. Ale verim, ze tvoje telo to zvladne

aneta129
13. feb 2023

Toto je podla mňa už fest nezodpovedné... Co sa týka manžela.... A tvoja otázka, ze dokedy môže byť pozitívny test.... Tak do kým kým neporodis ☺️

vevesh
13. feb 2023

Ako, muz este nepocul, ze 100% ochrana je ne....ehm, nic nerobit? A uvidis sama ako bude, v zahranici je normalnych aj 8 sekcii- samozrejme zalezi od tvojho zdravotneho stavu. Takze, ked je test pozitivny, sup na gyndu a potom (ne)riesit podla situacie...

domka222
13. feb 2023

Aká 220% ná ochrana zlyhala, ak sa môžem spýtať?

pribinak
13. feb 2023

To je aká ochrana? Že 220 %

malinda141920
13. feb 2023

@pribinak tiež ma to zaujíma 😁

lamonita
13. feb 2023

🍿

iwesska
13. feb 2023

Preco si sa nedala po 4.sekcii sterilizovat? U nas to po 3.ponukaju automaticky. To nie je uz len o tom,ze vela deti,ale riadny hazard vobec s tolkokrat rezanou maternicou ho donosit a v zdravi prezit porod. Ja by som nemala nervy na to sa po 4.sekciach stale triast,ci nie som tehotna. Inak,ziadna ina ochrana nie je 100% , to ktora "fungovala' na 220%? 🤔

annm81
13. feb 2023

@malinda141920 Ak skombinuješ dva-tri antikoncepčné prostriedky s vysokou spoľahlivosťou a použiješ ich správne, tak tá ochrana je prakticky 100%.

floki1994
13. feb 2023

No ked meska MS a je pozitivny test tak velmi nie je o com..manzel nech si asi zopakuje matematiku a biologiu ;) gratulujem aj ked 5krat sekciu uff..to uz musi byt dost nebezpecne pre telo zeny aj dieta...drzim palce

hsara99
13. feb 2023

Odporúčam na instagrame profil vinarovazena, Ria mala pred pár mesiacmi 5. sekciu, písala o tom aj príspevok

adeladulova
13. feb 2023

Svagrinej " zakazal" doktor stvrtu sekciu.. nie to 5tu

beataxxx
13. feb 2023

Tak toto by bolo rozumne urychlene riesit, piaty porod urcite nie je ok, steny maternice su oslabene, zrejme mas male deti, ktore ta potrebuju zivu a zdravu, Nechapem, preco si sa nedala sterilizovat, prepac mi uprimnost, ale nehazarduj…..

autor
14. feb 2023

@beataxxx všetko si to uvedomujem a prečo lebo manžel mal ísť cez leto si to poriešiť a zatiaľ sme používali kondóm a gély pre istotu ja stále neverím že veď nie sme už malé deti dávali sme si pozor a sex bol raz za mesiac niekedy ani to nie preto si myslím či to nebude aj neaka cysta alebo niečo iné ale každý iba že tehotenstvo ,určite pôjdem k lekárovi len sama sa s tou zistenia ešte klepem

autor
14. feb 2023

@iwesska Neponúkali my to mala som si zato platit tak mal ísť cez leto manžel ,veď nie sme malé deti dávali sme si pozor preto tomu neverím a zvažujem iné možnosti ako tehotenstvo len každý hneď že tehotná

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beataxxx
14. feb 2023

Drzim Ti palce….vies, ja to s Tebou velmi prezivam, pretoze moja dcera ma za sebou tri sekcie a nedala sa sterilizovat, tak kazdy mesiac trniem, ci je vsetko ok, ona sa smeje, ze nech sa nebojim, ze uz tehotna nebude, ale keby nahodou bola, ona by si to v ziadnom pripade nevyriesila aj za cenu ohrozenia svojho zivota, vela som o rizikach takychto gravidit nastudovala prave kvoli nej, daj kazdopadne vediet, ako to pokracuje, drzim palce, aby to bol plany poplach

autor
14. feb 2023

@beataxxx Tak štvrtá sekcia bolá pohoda ale bol to môj strop ,sama iba revem a spamätávam sa že kde sme spravili chybu pretože viem že kondóm sa nám neroztrhal a a malý sme aj kombináciu pharmatexu ani nič a ozaj som si nie vedomá že by som mohla byť s niečoho tehotná .Chystám sa týždeň počkať keďže moja menzes býva nepravidelná a poslednú som mala 15 januára A potom netuším čo spravím či to mám brať ako zázrak alebo čo ďalej

vevesh
14. feb 2023

@beataxxx prepac, ale urcite nepoznas zdravotny zaznam dcery. Je to rozhodnutie tvojej dcery a jej muza, ci a kolko sekcii (ne)bude mat. Niektore zeny maju kludne aj 8, sekcii, niektore mozu iba jednu- na tuto otazku vie odpovedat maximalne lekar a boh, mozno este jej muz, ked sa dal sterilizovat....

autor
14. feb 2023

Ešte som čítala že aj keď je cysta môže byť pozitívny test len všetci hneď že určite tehotenstvo

autor
14. feb 2023

@jabadabadu ešte som čítala že aj keď je cysta môže byť pozitívny tehu test ,proste my nejde do hlavy že by som mohla byť tehotna

vevesh
14. feb 2023

Ano, moze byt aj cysta a aj rakovina. Obidva su velmi malo pravdepodobne a tehotenstvo je z tych 3 moznosti "najmensi problem". Cize by som sa na cystu velmi neputala...

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beataxxx
14. feb 2023

@vevesh prepac, ale nie som si ista, ci rozumies, co znamena “sekcia” a nemozes mysliet vazne, ze niekto moze mat 8 x rozrezanu maternicu a 8 krat donosit dieta

heln
14. feb 2023

ahoj, tato diskusia ti velmi nepomohla.
bud si, alebo nie si. v mnohych diskusiach bolo, ze pozitivne byvaju z cysty. muz ked si spravi tehu test moze mat rakovinu prostaty. o inych moznostiach neviem.
hlavne klud, doktor ta vysetri, uvidis potom, krajnym riesenim je upt, je to velke riziko.

autor
14. feb 2023

@vevesh Neviem či je to v mojom prípade najmenší problém a radšej by som nebrala tu cystu ale rozhodne mám pocit že ak som tehotná je to zázrak . viem že šanca je vždy ale tu mám naozaj pocit že toto jediná božia vôľa dokáže ak je to pravda .

autor
14. feb 2023

@aneta129 a mojmu mužovi dôverujem a viem že toto tiež určite nechcel a neplanovala chranil má a aj pre neho to bol šok žeby bolo reálne tehotenstvo.

marika6
14. feb 2023

Uplne v pohode das aj 5 sekciu, ja som tiež mala mať ale babo sa rozhodlo skôr odísť, doktor povedal že by som donosila a zvladla5 sekciu, poznám babu čo mala 6.
A nepredstavujte si že 4 sekcie 4 rôzne rany aspoň ja som to pochopila tak keď mi lekár vysvetľoval že vždy rezu na podobnom mieste a dokonca mi lekár hovoril že moju jazvu zrasty po 3 sc čo som mala mi pri 4sc skorigoval, zrasty odstránil atd.
Ak stojíte s mužom pri sebe a lubite sa, toto zvládnete. Dieťa je dar a prinesie Vám veľa radosti.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre