ahojte je tu niekto, kto rodil s percepcnou poruchou sluchu? zaujíma ma , či ste rodili prirodzene alebo sekciou , poprípade, či sa vám po pôrode zhoršil sluch
@georgecharlotte prajem pekný večer 🙂 viem že je to už riadna doba ale mňa to za chvíľu čaká a tiež som nepočujúca ...ako ste nakoniec rodili? Lebo mne hovoria že je to na mne že nevidia dôvod prečo by som nemohla rodiť normálne tak ja neviem už že čo mám spraviť
@jahodka1993 ahoj. Ja mam percepcnu poruchu sluchu a rodila som obe deti normalne. Nebol problem. Ide mozno skor o to,ako budes komunikovat s personalom. Ja som mala dobre sestricky 🙂
@sajaluka Ahojte, ja som rodila tiez normalne, aj ked do malo od "normalu" daleko. 16h porod, rajsky plyn, epiduralka. Syncek sa zakliesnil v porodnych cestach a museli ho doslova "vytahovat" vakuovou pumpou. Sluch sa mi po porode zhorsil, aj ked ma predtym presviedcali, ze sa to urcite nestane 😔
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@georgecharlotte Ahoj, pozeram, ze nikto nereagoval na tvoju otazbu a odpoved na nu by zaujimala aj mna, nakolko mam ten isty problem. Uz budes iste po porode, ktory dufam prebehol bezproblemovo. S pozdravom Leonie