Pečeňové testy

cica255
25. nov 2017

Prosím vás kde v Martine sa dajú spraviť z gynekologického hľadiska pečeňové testy ? Potrebujem ich mať keďže mi sa mi narodilo mŕtve dieťa :(

beky1813
25. nov 2017

Ty a tvoje vymyslene temy, este ta to bavi?

evittam
25. nov 2017

@cica255 To su ake testy -"pecenove testy z gynekologickeho hladiska"?!

36evina36
25. nov 2017

@cica255 pečeňové testy z gynekologického hľadiska, tak ja mam všelijaké skúsenosti ale o tomto som ešte nepočula
@beky1813 to nemyslíš vážne že takéto niečo si môže niekto vymyslieť.

beky1813
25. nov 2017

@36evina36 hm, vcera riesila opuchnute nohy, od leta riesi potratove tabletky, potom, ci jej socialka nesiahne na peniaze, ked nedokonci strednu skolu, vraj ma doma 9 mesacne dieta. Potom dalsie divne temy, ktore tu zaklada a malokedy reaguje

marlenka222
25. nov 2017

@cica255 moja odporucam ti- ty si daj najskor spravit psychologicke a psychiatricke vysetrenia (mozes tak isto v Martine) ak by sa potvrdila diagnoza,Sucany su blizko. Lebo toto uz nie je normalne.

lindusss2016
25. nov 2017

@cica255
Ako sorry, ale ak mas nejaky zdravotny problem, kde potrebujes pecenove alebo akekolvek testy, tak ti ich snad urobi tvoj lekar (vzhladom na temu gynekolog, kedze bezne robia pecenove testy kvoli HAK), ak dany lekar testy nerobi, tak ta posle tam, kde ti ich urobia. To som este teda nepocula, ze lekar ti povie, ake testy potrebujes, ale dalej to nijak neriesi.

oli18
25. nov 2017

@cica255 Takže tá potratová tabletka bola pre teba, nie pre tvoju kamarátku. Ženy ťa tu ľutujú, že sa ti narodilo mŕtve dieťa. Napíš pravdu !
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ucinky-mifepristone/

lindusss2016
25. nov 2017

@oli18
😲 😲 😲 zasnem... toto uz nemoze byt ani pravda. Naozaj je jedna zena (podla profilu matka 10m dietata) schopna toto vsetko podstupit doma a potom na MK ziadat lekarske rady, ako sa z toho sama vylize?

lindusss2016
25. nov 2017

@cica255
Ty si to dieta porodila doma??? Inak si nvm predstavit, preco by ti lekari nezabezpecili potrebnu starostlivost. Ak ste aj s priatelom mladi a zjavne toho vela neviete o antikoncepcii, toto sa vsetko dalo riesit aj pod dohladom lekarov, za to by ta do basy nezavreli, ze este nie si plnoleta.

skumavka
25. nov 2017

Toto snáď nie je pravda. Niektorých ľudí by mali sterilizovať skôr, než začnú sexuálne žiť!!!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre