Pálenie a pichanie v bruchu po cisárskom

misulka7
22. okt 2016

Ahoj baby...chcem sa spytat ci niektoru trapilo palenie a na dotyk silne pichanie v bruchu...rana je uplne ok toto boli v okoli rany ale z dnu. Ked sa pozrie lekar ( som stale v nemocnici, kvoli malej) kukne len na ranu ta je ok a dalej neriesi. Dakujem za info 🙂

majooocka
22. okt 2016

@misulka7 ja som mala podobne pocity po cisarskom....rána ok len vnútri ma to dosť bolelo...urobil8 mi sono a zistili ze to tam mam pediater ale ze chvalabohu to nie je hnis a ze si to mam natierať heparoidom. Po cca dvoch týždňoch po cisarskom som to uz cítila len jemne.

majooocka
22. okt 2016

Ze to tam mam podliate....oprava

misulka7
autor
22. okt 2016

Uff to by bolo fajn tu to doktor prehmata a odide a ja tolko cakam kym mi malu daju konecne ze keby ma daco chyti a nebudem si ju zas moct uzit tak ma porazi...inak sono z von alebo dnu? A dakujem za odpoved 🙂

majooocka
22. okt 2016

@misulka7 z vonku mi robili

karmela
22. okt 2016

@misulka7 neboj toto je normálne po cisárskom a ked si len deň dva ponom určite..Este ta pozrú zo spodu..a bolesti bruska budeš mat este mesiac po cisárskom ale bude to lepšie a lepšie časom..

majooocka
22. okt 2016

Skus sa spýtať na to sono

misulka7
autor
23. okt 2016

Povedal mi len ze ked to pali tak.sa to hoji ani neprehmatal a povedal ze ma prepusta ze zostavam uz len ako doprovod k malej. Tak snad sa uz nic nepokasle lebo by ma tu mal aj tak kazdy na haku. Ale ked pisete ze by to malo byt ok tak ja tomu veriiiiim musim byt fit ked mi uz konecne daju malicku 🙂

zuzka1008
23. okt 2016

@misulka7 cisarsky si mala planovany? ja som prvu dceru rodila klasicky, ale teraz mi dr povedal, ze asi sa neotoci , tak mam strach ako to bude, ci ma nechaju trapit a potom urobia sekciu. Mala je pri tebe po cisarskom ci ti ju len nosia?

karmela
23. okt 2016

@misulka7 je to normálne neboj este po 6tyzdnoch pôjdeš na kontrolu..😉 Cisársky rez je dosť veľký zákrok ale zahojí sa to pri malinkej aj zabudnes..Malú nemáš pri sebe?Ja som síce rodila pred 7rokmi no po 24h na jiske som si malú pýtala a bola somnou uz..Hoci po cisaraku ta bolesť dakedy mi oči krútilo😄 Ale pozrela som na malú a bolo po bolesti..Tak sa rýchlo zotav nech si užívate jedna druhu😍

misulka7
autor
23. okt 2016

Povedal mi len ze ked to pali tak.sa to hoji ani neprehmatal a povedal ze ma prepusta ze zostavam uz len ako doprovod k malej. Tak snad sa uz nic nepokasle lebo by ma tu mal aj tak kazdy na haku. Ale ked pisete ze by to malo byt ok tak ja tomu veriiiiim musim byt fit ked mi uz konecne daju malicku 🙂

misulka7
autor
23. okt 2016

Aha odoslalo mi rovnaku odpoved...no ja som 7 dni po cisarskom planovanom a malinku mam stale na jiske takze sa liecime kazda sama no :( dufam ze bude teda vsetko fajn ste ma.kusok povzbudili

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre