Ahojte žienky,
Dnes o 5:00 mi zacali silne krce v maternici,tlak ako na stolicu,neskutočna bolest krizov a pocit na zvracanie o 9:15 mi vypadla hlienovita zatka a kvoli kontrakciam som bola privezena na porodnu salu do čakačky termin mam 26.11.2017 je podla vas normalnd ze som otvorena iba na spicku prsta? Ani plodova voda mi neodteka som prvorodicka Ďakujem
stale ich mam kazdu polhodinku
no tak rodis az ked budu catejsie...nevyzera to ze by si mala to stastie na rychli porod ...mozno ta budu napichovat na oxytocin mozno budu pichat plodovu...drzim palce...rodi sa az vtedy ked mas nonstop tlak na stolicu
Aha ďakujem 🙂 tym ze je to po prve tak neviem co vsetko cakat asi to este potrva kym sa maly rozhodns ist
ja by som sa este vybrala domov 🙂 tam si napustila horucu vanu a oddychovala, prechadzala sa. A hlavne mala klud a vyhla sa zbytocnym zasahom. Drzim palce nech ta drobec moc nevytrapi.
@jatva troksu uponahla prichod do nemocnice ale uz by ju asi nepustili tak lahko...nahodou sa to rozbehne narazovo a zase utekat a papierovacky vybavovat..ale myslim ze by ju mohli pustit do sprchy aj v nemocke
oddychuj....otváraš sa troška pomalšie...pomôžu ti,až nastane čas...a plodovú vodu nerieš..odtečie počas pôrodu...držím palce...🙂
32 hodin kontarkcii a az potom idtiekla plodova voda a porodila som za dlasie 4 hodiny
@lavieenrose tak zalezi ako daleko byva, kolko to trva a ake ma "gule". Teraz by som si v klude vybavila papierovacky a do porodky prisla akurat vytlacit 🙂
Tak ako? Mozeme blahozelat? 🙂
Uz ano skoncilo to cisarakom a maly sa narodil predvčerom 🙂
blahoželááám...a prajem vám všetko len to najlepšie...maminke skoré uzdravenie,aby si mohla vychutnávať synčeka...a malému všetko šťastie sveta...🙂🙂🙂
Ďakujem pekne 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
je to normalne a kontrakcie uz nie su ?