Otváranie sa. Cítila by som to?

lady511
9. okt 2011

ahojte maminy chcela yb som sa opítat keby som sa začala otvárat či by som to cítila,,,dakujem za odpovede

benne
9. okt 2011

nie.. aspon teda ak myslíš pomalé otváranie na špičku prsta, na jeden-dva, ktoré ti oznámi až dr. na poradni... až to otváranie pri pôrode má tie správne grády spojené s kontrakciami 😉

mianc
9. okt 2011

@lady511 nie ja keď som bola otvorená na 2 prsty, tak som to necítila..

bamb27
9. okt 2011

ja som prisla do porodnice s tym ze ma bolia krize, na 5cm otvorena...citila - necitila ..no tlacilo a pichalo dole vsetko uz par dni, tazko povedat

happy8051
9. okt 2011

mala som problemy s otvaranim od 30tt a citila som v bruchu pocit ako svalovica... nemohla som poriadne chodit... ale to bola hrozba predcasneho porodu, u teba je uz vysoky tt. myslim ze ty sa uz budes otvarat pomaly a ze je to uz ok

berus222
9. okt 2011

ja zatial necitim ze by som bola otvorena alebo sa otvarala. a uz by sa aj patrilo 😅

diid
9. okt 2011

behom 2-3 hod. som sa otvorila zo spicky prsta (ziadna bolest) na 5cm, bolo to neprijemne take stahovave bolesti brucha, ale urcite ziadna bolest aby som musela tabletky alebo nieco na bolest. Ale rozdiel by si vedelela povedat ze nieco je ine.

pimpulienka
9. okt 2011

keď som rano prišla do pôrodnice, bola som na 3,4 prsty už otvorená a teda ani som to veru nepostrehla, sem tam ma len pichlo dolu,pár dní pred, ani kontrakcie pravidelne som ešte nemala, len sem tam tvrdnutie bruška a vlastne citila som sa uplne v pohode nič nezvyčajné som na sebe neregistrovala 😉

lucy1990
9. okt 2011

Ja ked som prisla prvykrat na poradnu uz do nemocnice kde som mala rodit, tak po vysetreni mi doktor vypisal prijimaci listok a supol ma na porodu salu - vraj som uz na 4-5 prstov otvorena a coskoro porodim 😅 Mali ste vidiet moj prekvapeny a zaroven zdeseny vyraz 😀 polezala som si priamo na porodnych salach na izbe cakateliek 2 dni a na 3 den ma prepustili pre nerozbiehajuci porod (bola som len nieco cez 35 tt). Chvalabohu sa na koniec vsetko rozbehlo prirodzene ako malo o par dni neskor, po odteceni plodovej vody a vtedy uz nastupili citelne kontrakcie. Na salu som tentokrat prisla na 9 cm otvorena 😅
Takze priebezne otvaranie pocas tehotenstva zena neciti, az ked sa schyluje k porodu 😉

ivka2903
26. okt 2011

ja som v 19 tt a minulý týždeň som bola na kontrole u doktora a úplne ma vyľakalo, keď mi povedal, že som otvorená.. viac nepovedal, len mi zvýšil užívanie magnézia z 1 denne na 3x denne.. Vôbec netuším, čo to má znamenať a ani čím to bolo spôsobené.. Viete mi v tomto niekto poradiť? 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre