Ahojte babulky,rodila ste niektora niekedy teraz?chcem sa spytat,ze ci je uz povolene mat manzela pri porode. Zatial mam este cas,len sa chcem informovat😉
@nafka0483 dakujem😊
@leuska1991 kolegyňa rodila pre mesiacom, nirmalne bol pri pôrode. Mal urobený pcr test.
Zavolaj si do pôrodnice kde chceš rodiť. Dajú ti najlepšie info
@pribinak dakujem. Rodila som minuly rok v marci,tam nebola sanca,aby bol pri porode. Teraz mam termin v juni. Hadam uz bude moct🥰
zrejme by bolo fajn povedat aj kde chces rodit - kedze kazda nemocnica/porodnica ma svoje pravidla 🙂 kazdopadne u nas bol otec pri porode zakazany len pocas tych najvacsich lock-downov v prvej vlne, inak bol vzdy povoleny za istych podmienok napr. test, ockovanie/prekonanie atd. ale najlepsie ti poradia baby ked budeme vediet, kde
no zalezi hlavne od samotnej nemocnice ako to maju nadstavene, takze podla mna nic za to nedas, ak sa spytas priamo tam, kde by si chcela rodit
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@leuska1991 Rodila som v decembri a manzel bol pri mne, nebolo to zakazane. Podmienkou bol test.
Kazda porodnica ma svoje pravidla, takze sa musis pytat konkretne.