Ahojte dievčatá, máte niektorá skúsenosť s týmto čajom “Ostružina malivnikova”? Pijete ho niektorá? Alebo máte skúsenosti s ním? Je pôrod rýchlejší po pití??
U mna nefungovala. Pila som caje, chodila denne vyse 6km peso, cvicila a neviem co vsetko a aj tak som rodila 12 hodin.
@petronela235 a od ktorého týždňa si ho pila?
Pila nefungovalo. 10 hodin ale teda hrozny porod. Kamoska nepila a porpdila ako prvorodicka za 4 hodiny. Podla mna to je o tele zeny a nie o cajoch, jedlach a podobne
@sima_r od 36tt
Pri prvom dieťati som čaj z ostružiny malinovej nepila.Pôrod mi vtedy trval 7 hodín.Pri druhom som čaj pila od 36t a od 38t aj alchemilkový.Druhy pôrod od prasknutia plodovej vody mi trval hodinu a pol.Neviem či mi pomohli tie čaje alebo malinka sa tak tešiĺa na svet.
@sima_r pila som, primoboch deťoch. Mala som teda všetko možné, ale rýchly pôrod ani raz. 😂 každopádne piť to ti neuškodí, nikdy nevieme ako naše telo bude reagovat... netreba sa nato spoliehať ale ani to zatracovať 🤷♀️
Haha.... Píla som alchemilku aj ostruzinu malinovu a po 16 hodinach akutna sekcia... Takze tak 😁🙈🤦♀️
Podľa mňa to ako rýchlo porodís ti pitie čajov neovplyvní. Skôr genetika... Ale samozrejme niekomu to môže pomôcť ale nebrala by som to ako pravidlo.
Ďakujem dievčatá, ja som chcela len vedieť skúsenosti 🙂 a každá mame iné telo na každú to inak príde 🙂
Pila som ho od 36tt... Porodila som za 2,5 hod. ako prvorodička a malý mal 4100g... Ale neviem či to bolo čajom 🤷♀️
Ja som tiež píla malinik aj alchemilku a bleskový pôrod som mala, na to že som prvorodička. Nejak po 18-tej mi odtiekla plodová voda a mala sa narodila 20:19 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@sima_r ahoj, ja som pila a teda mala som rychly porod (do 3hod od prasknutia plodovej vody ) a to som bola prvorodicka ale myslim si ze to je asi u kazdej zeny individualne. Za mesiac ma to caka znovu a pit ho budem urcite