Alebo co s pouzivanym Aniballom? Cvicene od 36tt do 40tt, zakazdym s kondomom. Oplati sa to predavat ci taku vec nikto nekupi? Nechavat si ho nechcem, ziadne dalsie babatko uz nebude, zeby som vyuzila neskor.
Predava sa to. Da sa dokupit nahradny balonik.
Predala som, celkom rychlo a asi za polovicnu cenu. Lepsie ako nic, ci? 🙂
Prečo by sa neoplatilo?
Dakujem,baby, ja osobne by som nekupila, preto, ze ci sa oplati.. ale zase som nevedela, ze sa da len balonik. Vdaka
@dmk_1 Co som ja pozerala, tak novy stoji okolo 55eur a nahradny balonik asi 35. Ja som tiez dostala pouzivany, ze pred pripad ze by som chcela vyuzit, ze si len dokupim novy balonik alebo pouzijem kondom... rozmyslam ci staci vyvar, dezinfikovat a vzdy s kondomom, ci mi treba novy balonik.
Napríklad ja som kúpila aniball tu MK bazári, sterilizovala som ho a používala len s kondómom a všetko bilo ok. Takže určite by som to skúsil a predať.
Ja som si kúpila použitý Aniball hygienicky používaný. Neľutujem to. Lepšie ako dať za nový 50€.
Za mna v pohode, ze niekto kupi. Ale asi len za polovicnu cenu si myslim.
Ak tomu prisposobis cenu, tak si myslim, ze aj hej
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@dmk_1 skusit to mozes, podla mna sa najde zena, ktorej to nevadi. Ja som ho darovala kamoske bez balonika, ten si kupila novy