Ahojte .
Chcela by som sa opýtať, či tu je niekto , kto mal operovanú skoliozu a rodil normálne alebo cisárskym.
@nika4816 a nebála si sa toho tlaku na chrbticu ? Keďže mám železo popri celej chrbtici takže mám obavu ,či sa mi tam nemôže niečo pohnúť . Nechcem skončiť ja o rok na operačnom stole 🙈
@veveronikaaa tiež mám skoro celú zoperovanu, aj ma strašili, hlavne takí čo nič o tom nevedeli 😄, ale nič sa mi nestalo a ani som to nepostrehla počas pôrodu, ale pri prvom som chcela epidural, ale báli sa mi to pichnúť, lebo nevedeli kde to všade mám, pri druhom som už ani nepýtala 😊
@nika4816 to sme na tom podobne . Aj stavce mám
,, zošrobovane" . Trošku sa obávam lebo už predtým ako som otehotnela som mala problémy s chrbticou - dosť ma sekavalo a ťahalo mi to aj do ľavej nohy . Ty si mala tehotenstvo v poriadku ? Mne niekedy tak pichá do krizov , že nemôžem ani ležať ani sedieť len chodiť .
@veveronikaaa ako v tehotenstve ma tiež bolievali kríže, ale to už tak v neskorších mesiacoch, keď už to bolo ťažšie, ale to ma bolievali aj pred tehotenstvom, napríklad keď som dlho stála (pracovala) na nohách alebo nosila ťažké veci. Ale nebolo to nič strašné, čo by sa nedalo vydržať. A neskúšala si fyzio?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@veveronikaaa ahoj, ja som rodila obe deti normálne