Ahoj, mám dilemu ako ísť rodiť.. Normálne alebo sekcia??? V r.2011mi operovali chrbticu. Preto sa bojím, aby po klasickom pôrode sa mi neprihoršilo. Platí sa niečo, keď chcem sekciu?
Ďakujem
S operovanou chrbticou vzdy sekcia ak gynekolok povie ze nie treba ist za inym. Co ste mali s chrbticou? Aj podla toho zavysi.
@zuzik307 neurológ mi povedal že nevie čo so mnou, lebo som za celú jeho prax prvý takýto prípad
@kaja0210 vyskocenu platnicky
@jankaa1707 a k tomu, co ta operoval /neurochirurg/ na kontrolu nechodis?
@zuzik307 toto je komplikovanejšie 😀
Ja som Z okresu.trebisov A Operovana som bola V Nitre, čiže nechodím. Mám ďalšieho v ke
@jankaa1707 noo, tak od neho pytaj vyjadrenie sa k vedeniu porodu...
@jankaa1707 ja som mala operaciu hernie discu L5S1 (najspodnejsia platnicka) v januari 2011. Vyskocena bola 8mm a zachytavala nerv veduci do lavej nohy. Po operacii som ale nemusela brat ani 1 tabletku, bolesti uplne pominuli. Mala som indikaciu k sekcii ale cim sa mi blizil cas porodu, chcela som rodit prirodzene (ale s epiduralkou pre kazdy pripad). V 8/2014 som bez problemov porodila synceka a to pomerne velky (52 cm, 3860 g). Momentalne mam o 14dni termin porodu druheho syna a o sekcii som ani neuvazovala. Drzim palce nech vsetko dobre dopadne aj u Vas.
stav po operácii hernie disku nie je indikáciou na sekciu.
Dobrý deň. A nepoznáte niekoho kto bol operovaný na pripútanú miechu a rodil normálne? Mňa gynekológ nechce pustiť na sekciu. A neurolog iba odporúča. Pravé som 33 tt.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@jankaa1707 mal by sa k tomu vyjadrit neurochirurg, moze napisat indikaciu na SC...