Opakovane silná menštruácia

ssussie
15. jan 2013

Caute baby, chcem sa opytat ci ste mali po porode aj viac krat za sebou taku silnu mrchu ?! Som pol roka od porodu - SC, prvu mrchu som dostala po 2,5 mesiaci, prve dve boli v pohode a teraz uz mam tretiu za sebou taku, ze musim tie poporodne vlozky nosit, tak so mna ide prve styri dni. Na kontrolach som bola dva krat - vsetko ok ....

marus28
15. jan 2013

Ahoj .Viem o čom hovoríš ja som od porodu skoro rok a teraz druhý krát mám normalny menzes ako pred porodom.Ja som si myslela že asi vykrvácam to nebolo normalne.Takže ono sa Ti to upraví.

ssussie
autor
15. jan 2013

@marus28 joj, to som rada, ze sa to stava ... lebo tie prve dni ani von nemozem ist ...

marus28
15. jan 2013

No neboj ja som sa tiež z domu ani nepohla ale pýtala som sa na to lekára a on mi povedal že sa to stava viac ženám ktoré rodili sekciou takže je to v pohode

bets
16. jan 2013

@ssussie po porodoch sa zvykne cyklus menit, je casto iny ako byval. vela zien si stazuje, ze cyklus sa vekom a po porodoch skracuje a krvacanie je intenzivnejsie. da sa s tym trochu bojovat napr. salviovym cajom, citronmi a inymi prirodnymi zlozkami, ale nemusi to uplne pomoct. potom bud cakat, ci sa to upravi, moze aj nemusi, alebo si upravovat cyklus hormonalnymi preparatmi, ktore predpise lekar...

ssussie
autor
16. jan 2013

@bets prirodne mozno, ale hormony nech si nechaju ... stacila mi HAK ...

lubbie
15. apr 2013

to som rada, ze nie som sama, lebo u mna to iste. ovela silnejsie krvacam a mam kramy kazdych asi 20 dni. Kramy som dostala asi 7 mesiacov po porode, rodila som prirodzene...

ataz
10. júl 2013

som mesiac po sekcii a od včera úplny brutál ☹ po druhom bábätku som mala velmi silnú menštruáciu. Keď som potom nastúpila do práce, musela som začať užívať Hak, jednak som mávala moc dlho a prvé 2-3 dni som mala problém ísť do obchodu nie ešte do práce..inak som prvé dva dni vždy v práci nebola..nedalo sa :(
No teraz po treťom..som každých 15min. na vecku a takmer pretečená vložka...(používam buď Libresse, Riu alebo Always..neviem či je na trhu vôbec niečo lepšie) Takže som tiež rada, že nie som sama...a po šestonedelí zasa Hak. Pochybujem, že sa to upraví, kedže ani pri druhom sa to neupravilo vôbec, skôr naopak...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre