Odtiekla mi plodová voda a mám bolesti. Ide o kontrakcie?

tinapleskova
22. jún 2018

Ahojte tehulky skôr sa to týka druhorodiciek , chcem sa spýtať dnes o pol4 nadránom mi odtiekla hlienova zátka a od 6 mám bolesti v podbrušku aj v krížoch môže sa stať že ide o kontrakcie ??? Ďakujem Vám

biba12
22. jún 2018

@tinapleskova áno môže. Treba sledovať interval.

alice.jant
22. jún 2018

V 39+5 už v podstate čokoľvek môže znamenať že to prichádza.
Určite vieš dobre, že nielen každá žena ale aj každé tehotenstvo je individuálne. No a tieto bolesti ti môžu trvať pár hodín ako aj par dní

kukucka100
22. jún 2018

O pol štvrtej ráno mi odtiekla zátka pred jedenástou pred obedom bol malý na svete. Tiež som nevedela či je to ono ale keď bolesti neprešli ani po horúcej sprche išla som do pôrodnice. Okolo pol ôsmej som tam prišla. A kontrakcie som mala hneď každých štyri päť minút od začiatku. Silno držím päste

annamari4
22. jún 2018

@tinapleskova ja by som išla pomaly,pri druhom som to stihla len tak tak😁 tiež som stále rozmýšľala či už je to ono🤗 mne ani zátka neodišla, takže je to už na spadnutie.Prisla som do pôrodnice a do hodiny bol malý na svete,ja som si ani veci nezobrala lebo som tomu stále dajak neverila, lebo už asi týždeň som mala všelijaké bolesti,pri prvej som to mala úplne inak , praskla mi voda a bolo to jasné.

pupi14
22. jún 2018

Áno môže, treba si to sledovať a ísť už aj do nemocnice asi. Držím palce 🙂

deti95060810
22. jún 2018

ak máš kontrakcie každých 5 minút tak radšej rýchlo choď do nemocnice...
@annamari4 ty do hodiny? mne pri poslednom povedali po príchode na sálu potlačte a dieťa bolo na svete...😉 ani vycikať ma nepustili, že porodím na WC....

lubina
22. jún 2018

@tinapleskova pri druhej dcere odtiekla voda a do necelych troch hodin bola na svete...ja by som uz isla do nemocnice....drzim palce

zuzik0924
22. jún 2018

Odtiekla voda, ci zatka? V nadpise pises, ze voda..ak voda, tak do 2hodin treba prist do porodnice, plus ak su bolesti kazdych 5minut uz duplom utekat... ak odisla zatka, to sa niekedy stava aj 2 tyzdne pred porodom..ale ty mas aj bolesti, ako casto? Ja by som asi pomaly isla..

annamari4
22. jún 2018

@deti95060810 ja som prišla,a na príjme že ešte je vysoko, kontrakcie o ničom, bolesti som mala také že mi skoro oči vypadli😁 prišla som hore ,ľahla som si, ani meno som nestihala do diktovať a praskla mi voda,a že ešte pôjdete do sprchy a vycikať sa, pozrie doktorka,a že ešte že ste ju nikam nedali lebo už mu vidím hlavu,že prejdete na sal,reku určite nie, ale tak dajako má prevliekli, ešte muž mi doniesol tašku,a pýta sa že kedy to asi bude,že to netušia, ešte ani neodišiel poriadne a už mu volali že som porodila🤗

slapina
22. jún 2018

Pre istotu by som asi išla k doktorovi fakt :/

asia83
22. jún 2018

@tinapleskova Áno. Mne sa to tiež takto začalo a o 20 hodín bola malá na svete.

hawo
22. jún 2018

Dobre že si stihla napísať na modrého koníka

tinapleskova
autor
15. aug 2018

@hawo tak ženy moje chytilo má to o 2 poobede 🙂 o pól 3 mi odtiekla voda a nakoniec som isla cisárskym lebo som bola otvorená iba na 2 prsty a kontrakcie každých 30 sekúnd maly už bol v pôrodných cestách zvládli sme to krásne a narodili sme sa 22.6 o 22:20 hod ♥️ Dnes už mame skoro krásne 2 mesiačiky a maminke robím tu najkrajšiu radosť na svete

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre