Ahojte, včera o šiestej mi odtieklo trosku plodovej vody.. Tak som išla do nemocnice. Zatiaľ sa neotvaram ani nemám bolesti iba tých poslickov cca 2 týždne.. Kedy sa to konečne rozbehne.. Alebo co robiť preto aby sa to rozbehlo. Ďakujem 🙂
To su take konikovske otazky....,,neviete, či som tehotna?,, ,,neviete nahodou kedy porodim?,, ,,vidite toho ducha na teste?,,. .....
Ak si v nemocnici, tak si pod dohladom lekarov a tam ti podla nálezu najlepšie povedia ,,kedy to asi bude,, ale pokial ti odteka plodovka, tak si myslím, to bude čoskoro.
No u me byl postup takovy, ze od zacatku odtekani plodovky se cekalo 24 hodin jestli se porod nerozbehne sam, no nic se nedelo tak jsem dostala vyvolavacku ( vag. cipek ) po nem jsem mela jenom velmi slabe kontrakce ktere po chvili prestali a jelikoz jsem se nijak neotevirala a porod nepostupoval tak se mala po cca 24 hodinach od podani vyvolavaxky narodila sekci 🙂
@katriona1 zdravím, koľko vám odtieklo tej plodovej vody? A v kolkatom týždni ste boli? 🙂
@veronika141 byla jsem v 39 tydnu a voda mi po castech odtekala celou dobu, pri kazdem vetsim pohybu, nestacila jsem vlozky menit 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
radšej ešte nič nerob. S pôrodom máš ešte čas. rozbehne sa to úplne samo....