Odtečenie plodovej vody

veronika141
15. apr 2017

Ahojte, včera o šiestej mi odtieklo trosku plodovej vody.. Tak som išla do nemocnice. Zatiaľ sa neotvaram ani nemám bolesti iba tých poslickov cca 2 týždne.. Kedy sa to konečne rozbehne.. Alebo co robiť preto aby sa to rozbehlo. Ďakujem 🙂

deti95060810
15. apr 2017

radšej ešte nič nerob. S pôrodom máš ešte čas. rozbehne sa to úplne samo....

sardinka336
15. apr 2017

To su take konikovske otazky....,,neviete, či som tehotna?,, ,,neviete nahodou kedy porodim?,, ,,vidite toho ducha na teste?,,. .....

Ak si v nemocnici, tak si pod dohladom lekarov a tam ti podla nálezu najlepšie povedia ,,kedy to asi bude,, ale pokial ti odteka plodovka, tak si myslím, to bude čoskoro.

katriona1
15. apr 2017

No u me byl postup takovy, ze od zacatku odtekani plodovky se cekalo 24 hodin jestli se porod nerozbehne sam, no nic se nedelo tak jsem dostala vyvolavacku ( vag. cipek ) po nem jsem mela jenom velmi slabe kontrakce ktere po chvili prestali a jelikoz jsem se nijak neotevirala a porod nepostupoval tak se mala po cca 24 hodinach od podani vyvolavaxky narodila sekci 🙂

veronika141
autor
15. apr 2017

@katriona1 zdravím, koľko vám odtieklo tej plodovej vody? A v kolkatom týždni ste boli? 🙂

katriona1
15. apr 2017

@veronika141 byla jsem v 39 tydnu a voda mi po castech odtekala celou dobu, pri kazdem vetsim pohybu, nestacila jsem vlozky menit 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre