Ahoj baby dnes ráno mi odtiekla hlienová zátka taká ruzova s hnedou a potom normálna žlta mam bolesti podbrusku citim ako babo ma tlaci taká pichlava bolesť ako pri menzese kedy ste porodili po odteceni hlienovej zatky ? Som už po termine dva dni
Po termíne 2 dni..to sa ti može pomaly rozbiehať porod. Ja by som na tvojom mieste zavolala svojmu doktorovi alebo ako to máš poriešené, že čo sa deje aby si mala istotu že je všetko ok. Podla mna je to veeelmi infividuálne, mne týžden pred porodom odtieklo asi za polievkovu lyžicu ,,vody,, alebo neviem čo to vlastne bolo a ked som prišla do poradne tak doktor mi hovorí, že som na 6 centimetrov....bez kontrakcií. Takže ťažko povedať, možno si sa začala otvárať...
v prvy den mi odtiekla cast hlienovej zatky,a druhy den som rodila 🙂
@sardinka333 zajtra mam poradnu a poviem mu to ma sa rozhodnúť co a ako ďalej babo je v poriadku hybe sa ale bolesti mam silnejsie musim čakať kým mi odtecie plodova voda
ja som mala kontrakcie, ale nevedela som presne, kedy ist do porodnice, vsetci mi hovorili, ze ak sa citim cudne, ze radsej mam ist, tak som vecer sla... hned ako som prisla, odisla mi zatka, po vysetreni mi povedali, ze to bude rychlo, ze urcite este v ten den porodim.. a figu, pocas dna sa mi aj kontrakcie zastavili, asi od nervov, ze kazda, co prisla, porodila a ja stale nic 😀 no a az potom zase vecer mi odtiekla voda a pred polnocou som porodila, takze vlastne den po odteceni zatky
Urcite nemusis cakat na odtecenie plod.vody.... Nechcem ťa strasit mojou skúsenosťou,ale byt na tvojom mieste,sla by som do nemocnice co najskor
@nikola599 voda tinemusí vobec prasknuť! Pri synovi mi praskla nad ranom a ja som ešte spokojne zaspala a o ničom nevedela, pri dcere som čakala ten istý scenár, ked som sa v noci zobudila tak som hned ,,kotrolovala,, pyžamo a nič....až doktor hodinu pred narodenim malej mi praskol vodu a potom to už išlo ...20 minut dokopy nič a potom 25 minut bolesti a mala na svete...a teraz pri treťom fakt neviem na čo sa chystať, na ktorý scénár 😀 😀
Ja som pri oboch porodila do 24 hodín od odtečenia hlienovej zátky...
Ahoj baby no tak mala je na svete išla som o štvrtej do porodnice a 9:35 bola na svete vazi 4130 a dlhá je 52 cm ale hrozný porod to bol ale za tu krasku moju to stalo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Ja som porodila v ten deň...