Odporúčaný cisársky rez internistom

lucyhatala
13. dec 2024

Ahojte, budú sa toho v pôrodnici držať alebo môžu zamietnuť a cisársky urobia len pri komplikáciách?

rebi789
13. dec 2024

@lucyhatala Prečo ti ho odporúča? O sekcii vždy rozhoduje gyn.

lucyhatala
autor
13. dec 2024

@rebi789 mám extrastytoly a vysoké tepy pri ktorých minie na odpadnutie…z gynekológie ma kvôli tomu poslali na interne nech sa vyjadrí

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rebi789
13. dec 2024

@lucyhatala zanes papiere od interneho ku gyn a ten ti pravdepodobne da papier na sekciu

kiki68
13. dec 2024

@rebi789 nie uplne, zalezi od problemov rodicky. Mali by sa priklonit k nazoru kolegu, ked ide o nejaky nalez mimo ich kompetencie.

colsami
13. dec 2024

Ved preto Ta tam poslali, aby dal jeho odporucanie. Takze na 99% sa tym riadit budu.

kiki68
13. dec 2024

@lucyhatala ked Ta sami poslali, tak chcu vediet nazor odbornika z toho fachu. Mna tiez poslali napr na ine oddelenie. Takze to podla mna budu akceptovat. Nakolko nevedeli co s tym.

mtn112233
13. dec 2024

@lucyhatala mám tak isto extrasystoly, rýchly tep a dokonca aj prolaps chlopne.. pri prvom tehotenstve gynekologicka trvala na vyjadreni kardiologicky ci môžem rodiť normálne ta v tom nevidela žiadny problém napísala že môžem rodiť prirodzene

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinkatinka
13. dec 2024

Vobec sa toho nemusia drzat. Ja som mala indikaciu na sekciu a primar sa rozhodol klasicky. Nakoniec som mala akutnu sekciu.

lucyhatala
autor
13. dec 2024

@martinkatinka tohto sa presne bojím…prvú dcérku som rodila prirodzene a bez komplikácií ( boli pripravený aj na cisársky lebo som mala preklampsiu) no od minulého roka ma trápi to búšenie a extrasystoly a pravdu povediac radšej by som rodila prirodzene a na druhý deň som bola už ,,fit,,….len teraz mám tie pulzy a je mi na odpadnutie tak ma z gynekológie ale v pôrodnici poslali na interne lebo som to doktorovi povedala…no a bojím sa toho aby som sa niečo nezvrtlo a bude už neskoro

lucyhatala
autor
13. dec 2024

@rebi789 na budúci týždeň mám doniesť keď pôjdem na pásy

trgypadl
13. dec 2024

@lucyhatala mas aj nejaku liecbu od internistu?

kiki68
13. dec 2024

@lucyhatala zas oni tiez nie su blazni a preto to nebrali na lahku vahu, porod je velka zataz na srdce. Preto radsej overia stav a nie tam zachranovat dva zivoty behom 5 minut. Mna sa tiez dnes pytal na pohotovosti, ze ako som na tom, v tehu som mala predtym velmi zly tlak. Vies, ked sa nieco stane a zbytocne, ich tiez netesi, ze dieta nema matku.

zuzka1_zuzka1
13. dec 2024

Ja mám jednu dcérku, plánovaná sekcia kardiológom, všetci to rešpektovali. Tiež mám diagnózu.

lucyhatala
autor
13. dec 2024

@trgypadl keď som nebola tehotná tak som užívala Concor(keď mi bolo že fakt zle€ a magnezium teraz….ved ono to so mnou nie je až asi tak vážne lebo aj holter som mala aj echo a niečo mi tam zachytili ale na internom vravela že po pôrode urobí ďalšie vyšetrenia, tam skôr ide o tlaky aby som neskolabovala počas tlačenia ( hocikedy mi vyskočí tep a trva to možno 5-10 min ale zahmlieva dá mi pred očami a musím si hneď ľahnúť aby som nespadla)alebo niečo také mi vravel v tej pôrodnici a na internom povedala, že ma gynekológ pravdu a že to netreba riskovať…

martinkatinka
13. dec 2024

@lucyhatala neboj, oni zase nebudu cakat, ak sa im nieco nebude zdat.

naty_10
27. dec 2024

Ja som dostala papier od psychiatričky, ktorá napísala, že doporúča pôrod cisárskym rezom, to som ukázala gynekológovi a ten mi dal výmenný lístok do nemocnice, že žiada konzílium o termín. 🤷‍♀️😊

lucyhatala
autor
28. dec 2024

@naty_10 už som v pôrodnici a ideme skúsiť prirodzene ale sú pripravený na všetko tak uvidíme

deninka233
28. dec 2024

@lucyhatala drž sa! Budem na teba myslieť 🤗 Všetko dopadne dobre 🥰

lucyhatala
autor
28. dec 2024

@deninka233 4,5 kg o 13

deninka233
28. dec 2024

@lucyhatala gratulujem! parádny valibuk ❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre