Odišla mi zátka a bolí ma brucho. Budem rodiť?

zuzkahsz
13. jan 2013

dievcata mne odisla zatka v piatok vecer, taky priesvitna, vcera vecer mi zacalo boliet brucho, aj cez noc, no boli bolesti nepravidelne, dneska do obeda len trosulinku, ale od obeda, jak pri mrche+teraz som bola na zachode a mala som na vlozke take hnede nieco, to tiez este zatka bola? nebola taka gelova....

vintinka
13. jan 2013

Myslim ze by si mala do nemocnice..ak sa bolest bude stupnovat treba ist..skus si dat sprchu ..ale podla mna ti zacali kontrakcie..

nikolka2
13. jan 2013

Ano mne tiez odisla zatka tak 3 dni pred porodom a zacalo to bolestou chrbta a ako kedy som menzes mala dostat ,,este vytrim snad uz aj voda ti onedlho odtecie ,,to zena uz vie , ze to na nu prislo 😉 Drzim palce 🙂

trti
13. jan 2013

Voda ti odtiecť nemusí,skús si dať sprchu,či to bude lepšie,a keď nie,tak čakaj či sú bolesti v pravidelných intervaloch..a potom hneď vyraz smer nemocnica 🙂

zankaj
13. jan 2013

ja sa chcem spitat ci ta zatka vzdy odide skor ako pridu bolesti ci budu bolesti a po nejakom case zatka odide?

matulka82
13. jan 2013

Ano je to predzvest velkej chvile 😀 aj mne odisla a behom par hodin to bolo 😉 aj to " hnede" je fyziologicke,urcite to o chvilu pride a sama budes vediet kedy brat tasku do porodnice 😉 tak drzim palce!! 🙂

kokorunecka
13. jan 2013

@zankaj Mne zátka neodišla.. 😀

lucianka222
13. jan 2013

to niečo hnedé môže byť hlien s prímesou krvi a to znamená, že si sa začala otvárať... pokiaľ nie sú bolesti pravidelné a silné, cítiš pohyby bábätka tak sa do pôrodnice neponáhľaj, lebo to môže ešte chvíľu trvať... a budeš tvrdiť, že si "rodila" dva dni... 🙂 trpezlivosť a rozvahu 🙂 držím palčeky 🙂

zeyadsara
13. jan 2013

Waaau to je napinave🙂))ja som rodila pred rokom troma dnami...jaj ta chvila bola super...chcela by som opat prezit tych par dni so zdravym babatkom v nemocnici a potom si ho odniest domov!!!

zeytin
13. jan 2013

Ked mi odisla hlienova zatka, rodila som do 24 hodin obe deticky 🙂 Nemusi odist cela naraz, to co si videla moze byt este pozostatok... Tak si skontroluj veci do porodky a za chvilku uz budes mat babo pri sebe 🙂 Normalne citim aj za teba take chvenie v bruchu 🙂
Ked mi pri druhej dcerke odisla hlienova zatka o 6h rano... bolo to presne na novy rok, isli sme este k svokrovcom na obed... A u nich, okolo 17h som zacala mat prve slabe pravidelne kontrakcie. Vecer sme prisli domov, vychystala som deti, navarila som na 3 dni, osprchovala sa, skontrolovala veci, uspala deti... A okolo 21:30h, ked som mala bolesti kazdych 15 min vravim muzovi, ze uz je to asi tu 🙂 Tak sme pozerali telku, rozpravali sa, dala som mu instrukcie, aby to doma co najlepsie zvladol a merali sme kontrakcie... Ked boli kazdych 5 min, zavolali sme svokrovcov, aby prisli varovat. Do porodnice sme prisli 1:15 v noci a malicka sa narodila 2:10 🙂 Tak presne taky kraaaaasny a rychly porod ti zo srdca prajem 🙂

acer11
13. jan 2013

áno,budeš musieť 😀

mircalla
13. jan 2013

Mne zacali kontrakcie, potom zatka, voda mi vobec neodisla, po 6 hodinach kontrakcii som isla na sekciu, mala som ju dohodnutu o 2 dni neskor, toto bolo vsetko neplanovane

katuska169
13. jan 2013

musi ti najprv odtiect plodova voda a 🙂 potom mozes rodit

denisafono
13. jan 2013

Mne odchadzala hlienova zatka 2 tyzdne pred porodom. Kazdy den rano som mala ako keby spinenie. Bolesti mi zacali v sobotu o 19,00 a v nedelu rano pri 4-3 minutovych okolo 04,00 sme isli do nemocnice. O 9,00 som bola otvorena na 4,5cm pustili mi vodu a Karinka sa narodila o 12,48. 😀

saallen
13. jan 2013

To bude porod a plodovka ti odtiect nemusi,mne neodtiekla.drzim pasti a vela sil 🙂

alka221
13. jan 2013

plodovka ti odtiect nemusi vobec, mozu prist skor bolesti.. mne zatka vobec neodisla, dostala som hnacku a praskla voda..o 4 hodiny bol vonku, takze meraj dlzku medzi bolestami, a neboj, to ze je cas ist do porodnice, zbadas aj sama 😀

aktiz
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lusia222
13. jan 2013

ano,aj tonieco hnede bola zatka 🙂 mne vysla dva dni pred porodom na dvakrat.najskor rano a potom dalsie rano ked som dostala kontrakcie.no a o par hodin bola na svete Sašinka 🙂 ked ti vyjde hlienova zatka mozes ocakavat porod co nevidiet ale moze to trvat aj tyzden,to je u kazdeho individualne 🙂 drzim palce

bambibam
13. jan 2013

Moja, ťažko povedať ,asi by som šla k lekárovi....hovorím s vlastnej skúsenosti ,prvý pôrod - bolesti od 21 hodiny,vzdycháreň nič príjemné ,žiadne otváranie,žiadna zátka nič iba bolesti,nepravidelne ,až nakoniec ráno o 4 sa malá narodila 😝 , druhý som našťastie bola v nemocnici a pochopila som ,že sa dá porodiť do pol hodiny ....a alternatívne aj v nemocnici - neotvorená z ničoho nič a bola na svete 😀 😀 😀 ,bola to rychlovka ako vo filme. A tretí môžem ďakovať bohu ,že som tam bola a mala šťastie - zátka ,otváranie pekne ako s učebnice ,ale tie bolesti boli úplne iné ,napojili ma a do 5 min to skončilo ac.sc. Takže ku koncu je to také všetko diskutabilné ,asi by som sa dala aspoň skontrolovať - ide o teba a dieťatko ,aby ste sa stretli obaja s úsmevom ako ste to dobre zvládli.

luc22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre