Ahoj baby.15.11 sme mali termín ale malá je stále v brušku.Odišla mi hlienová zátka ale mám taký hnedastý výtok.Je to normálne?A do koľko dní ste porodili?ďakujem
Ale ešte mi neodišla voda,mám veľmi nepravidelné kontrakcie a to mi zátka odišla už v piatok..Takže začínam mať obavy
mne zátka pri synovi odisla 2 týzdne pred pôrodom a pri dcere 3 dni pred pôrodom. Zátka sa javí ako hnedastý výtok.
mne zatka odisla o 3 rano...kedze som bola prvorodicka,tak som sa vychystala do nemocnice...pocitovala som aj kontrakcie...o 8 mi odtiekla plodova voda...a o 12...som porodila....🙂......
@veronika240 ahoj me tiez pri druhom synovi odesla hlienova zadka okolo 20:00 hod. A kontrakcie dosli do dvoch hodin a do porodky som isla okolo 23tej hod.. A porodila som na druhy den ve4:38 syna 🙂
mne odisla tyzden pred porodom a odchadzala mi postupne, takze klid pokial nenastanu prav. kontrakcie to porod nie je.
Pri prvom pôrode mi odišla okolo 16,00-vtedy mi začali kontrakcie a o 23,35 sa syn narodil.Takže u každého je to individuálne 🙂
@veronika240 voda ti nemusi odist. Mozes dostat kontrakcie a vodu ti nakoniec mozu prepichnut az priamo na sale..
@veronika240 dnes alebo zajtra rodis...priprav sa a ozaj vodu ti mozu prepichnut az v nemocke necakaj na vodu to uz bude mozno neskoro..ak stale spinis a je to viac ako dva dni chod sa tam ukazat pri najhorsom ta poslu domov ale podla mna to uz bude
Ahojky, mne zátka odišla v piatok a malý sa narodil v stredu 😉 Držím palčeky, aby si mala dobrý pôrod, ja som mala hlavne rýchly.
@veronika240 nemam zatku uz takmer 2 tyzdne a stale nist.... takze to asi nie je uplne urcujuce 😅
ahojte baby za par tyzdnou rodim, ale este som nepocula o hlienovej zatke co to je ?? :D
@nikolet_89 Hlienova zatka sa vytvori v 7tt aby upchal krcok, aby sa tam uz dalej nedostali spermie alebo bakterie. Pred alebo pocas porodu ako sa otvara krcok zatka odchadza, ale nie vzdy si to matka vsimne.
@feb13 jeeej dakujem 🙂
@veronika240 tak sa tešíme na tvoj príbeh so šťastným koncom...sem s ním 🙂
@veronika240 ahoj..neviem ako Ty ale ja ...ked mne zátka odišla...čo odišla..pri uspávaní staršieho syna,som ležala v posteli,priatel za mnou..to bol ako vystrel zo šampanského..šup rýchlo volat sanitku,doktorovi a za 4 hod mimčo 😀
Ahojte..Tak už som 6týždňov šťastná mamina 🙂 porodila som 22.11 o 21:46h....pôrod mi museli vyvolať a trval od prepichnutia plodovej vodu 5hodín a narodila sa nám krásna dcérka Ema ktorá mala 51cm a 4080g 🙂
mne zase neodišla zatka ani plodová voda, mala som kontrakcie každých 5-7 minút isla som do pôrodnice o 23tej a o 02hej som porodila, takže nemám skúsenosť tiež zo zátkou. 🙂 možno teraz pri druhom 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@veronika240 myslim, ze max do 2 dni porodis...mozno aj skor