Pekný večer prajem ak by som vás mohla poprosiť o radu.Som tehotná aj mi odišla hlienova zátka ale ešte nemám bolesti nič.Do koľkých týždňou dní ste porodili.
@petamich tak to ste mali rýchle ja som stoho hotová neviem čo mám robiť štvrtok som bola u lekárky doma mi vyšiel ten hlien ešte aj piatok.Piatok som bola aj v nemocnici a tam mi dali termín na 23.3.A doteraz nič bočné kĺby a stým aj celé nohy ma bolia od decembra inak nič žiadne bolesti.
vraj je to individualne, niekto hned, niekto par dni, niekomu napokon vyvolavali, snad sa to rozbehne 🤞🏻🤞🏻 a drzim paste!
@lussy1234 ja necelý týždeň ešte po odideni zátky pri prvej a pri druhej 3 dni
@lussy1234 joj veru na konci to už bol masaker, zo spodu som mala pocit akoby ma kôň dokopal čo tak boleli tie panvové kosti opuchnutá som bola celá dole
@matullienka ja zas opuchnutá nie som ale cítim pohyby až dole a to som bola vo štvrtok už otvorená na 1-2 a nič už by som radšej mala potom.a už žiadne dieťa nechcem.
@lussy1234 to ťa potom prejde uvidíš , držím palce nech to je hlavne rýchlo za tebou a ste obaja v poriadku
@lussy1234
ahoj ohladom otazky ti neporadim, len k tym bedro vym klbom. Boleli ma pocas tehotenstva aj dlho po nom. Az ked som isla na masaze s krcnou chrbticou, spomenula som aj tie klby. Po jednej 15 minutovej masazi som aj zabudla, ze ma boleli takmer 3 roky.
Potom som v ramvo tej masaze na krcnu chrbticu dostavala aj na ten klb. Dohromady 6x a uz o klbe ani neviem. A to som druhy krat tehotna. Tak skus aj teraz masaz, mohla by ti pomoct 🙂
Mne pri prvom odišla v stredu. Neskutočné bolesti v krížoch. Zaniesol ma v sobotu do pôrodnice. Od stredy som nespala až do pondelku, kedy mi vyvolávali pôrod.
Teraz mi odišla minuly týždeň v pondelok a od vtedy mám poslíčkov v podbrušku. Termín mám teraz piatok. 🤷🏼♀️
@dominika0126 mne odišla štvrtok a potom ešte trochu piatok minuli týždeň dnes je 6 deň a nič už začínam mať strach s pôrodu a nervozita neskutočná včera mi volala aj gynekologická a spomínala niečo že či mi nebudú náhodou štvrtok vyvolávať pôrod v nemocnici mám tam ísť do poradne 23.3. a tohto vyvolávania sa dosť bojím.
@lussy1234 Tohto sa veľmi aj ja bojím. Prvý vyvolavaný do 5 hodín vonku od odtecenia vody, ale bolesti neskutočné. Nechcem to už druhýkrát zažiť.
@dominika0126 počula som že to boli viac ako prirodzené ale dohodla som sa na teliesku už nechcem dieťa len neviem ktorá je taká dobrá premýšľala som aj na obviazanie no neviem ale viem že už to chcem mať za sebou a na druhej strane je ten strach
@lussy1234 To ti neviem v tomto poradiť, ale minule som čítala, že to nie je len tak, že si chceš dať “podviazať” vaječníky. Treba k tomu nejaké papiere a podobne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
odisla v sobotu rano, v noci z nedele na pondelok praskla voda, pondelok som porodila