Odhad pôrodu cez vaginálne vyšetrenie

fefiska26
9. jún 2017

Ahojte chcem sa spytat dnes dom bola v poradni vsetko ok len mi doktor povedal ze by som mala do troch dni podla neho porodit.Da sa to zistit vaginalnym vysetrenim?v sprave mam krcok 1cm pre dva prsty prestupny branka otvorena na 3cm.dakujem za vsetky odpovede 😊 som prvorodicka neviem vela veci ale snazim sa ziskavat informacie.

laura1804
9. jún 2017

Ja som s takym nalezom porodila do 6 hodin...ale poznam holku, co lezala v nemocnici 7 tyzdnov otvorena na 5 prstov...takze je to individualne...

fefiska26
autor
9. jún 2017

@laura1804 ahaa tak jasnee je to individualne mna to zaujimalo hlavne preto bo zajtra by som mala mat termin ale dakujem za odpoved.☺️

laura1804
9. jún 2017

@fefiska26 ahaaa🙂 tak to uz bude pidla mna aj do zajtra 🙂 drzim palce 🙂

lumma
9. jún 2017

Ja som bola otvorená na 1,5cm keď začali kontrakcie takže určite môžeš porodiť a možno aj za pár hodín.

fefiska26
autor
9. jún 2017

@laura1804 dakujem pekne🙂🙂🙂

fefiska26
autor
9. jún 2017

@lumma uff tak to by bola sranda tak ja dufam ze uz to mam za par ☺️☺️☺️

lumma
9. jún 2017

Skús si dať horúcu sprchu na kríže. Tá to zvykne spustiť 🙂

misinka0611
AMBASÁDORKA
9. jún 2017

Drz sa 🙂

nita216
9. jún 2017

@fefiska26 ahoj drz sa mas to uz raz dva za sebou.a hlienova zatka uz ti odisla?

dajna8
9. jún 2017

No každá žena to má inak ale pravdepodobne už je ten pôrod ozaj na spadnutie 🙂 Budem držať palčeky, hádam to všetko pôjde tak ako má a bábo bude rýchlo vonku. Mne sa už sa to tiež pomaličky blíži tak sa na to snažím čo najlepšie prichystať.

fefiska26
autor
9. jún 2017

@lumma mne to nepomahalo doteraz 😊😊😊

fefiska26
autor
9. jún 2017

@misinka0611 dakujem 😊

fefiska26
autor
9. jún 2017

@nita216 no ja neviem jak to vyzera 🤔🤔🤔 lebo nekde som citala ze je to priesvitne nekde ze to je do hneda a moze to byt s primesou krvi takze netusim

fefiska26
autor
9. jún 2017

@dajna8 dakujem ti🙂 tak to mas pravdu najlepsie je sa pripravit 😉 ja som sa pripravila uz davno tak dufam ze to zvladnem ked to pride ☺️

lumma
9. jún 2017

@fefiska26 mne odchádzala zátka postupne počas 3 týždňov, no najskôr bola ako priesvitný hlien a ku koncu asi týždeň pred pôrodom už aj s prímesou krvi. Niekomu odíde hneď naraz a niekto si to ani nevšimne.

fefiska26
autor
9. jún 2017

@lumma tak moze byt ze mi odchadza postupne s primesou krvi nemam este dakujem za vysvetlenie ☺️

nita216
9. jún 2017

@fefiska26 no mne ta zarka vypadla naraz po kupani pred prvym porodom!som sa aj cudovala co to moze byt!bolo to ako kus zelatinu s takym krvnym cievikom!a velkostou asi 5centovky!a tyzden na to porod

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre