Ahojte pred chvilkou som dala foto či sa jedna o hlienovu zatku ale vymazali mi diskusiu. Asi kedy ste rodili po tom čo vam odtiekla zátka ?? Teraz budeme mať 3dietatko 🥰 v sobotu budem 37tyzdnov tehotná
@natalia1230000 2 týždne po odideni zatky
Ďakujem za odpoved kúsok ma začalo bolieť v chrbte a popichava ma zo spodu
@natalia1230000 v nedelu mi odisla zatka a v utorok rano zacali kontrakcie
sobotu 8:00 mi odisla zatka, pondelok 15:00 som porodila
Do 24 hodin
Este v ten den
6 dní
2 tyzdne
Týždeň a pol.
@natalia1230000 v ten deň,konkrétne 6 hodín po odteceni hlienov zátky.
@natalia1230000 pri troch pôrodoch vždy do 24 hodín.
Pri synovi odišla cca týždeň pred pôrodom, pri dcére ani nepamätám, že by odišla. Zrejme sa to stalo už pri pôrode samotnom
@natalia1230000 priznám sa, že som porodila 3 deti a o nejakej hlienovej zatke som nikdy nepočula. Akurát mi odišla plodová voda.
@nika23t ako ste to myslela že vždy do 24h???
@natalia1230000 porodila som do šiestich hodín po odídeni hlienovej zátky
O týždeň
@natalia1230000 v ten den :D teda vlastne az na druhy rano o 8:30…zatka odisla vecer cca okolo 19:30..
@natalia1230000 toto je veeeľmi individuálne... ja si pamätám len posledné dieťa - zátka okolo 9, o 18 dieťa na svete
Predtým neviem či odišla, či nie...
@natalia1230000 to si to vážne odfotila? Kriste
@natalia1230000 o 3:00 ráno zátka odišla, o 10:00 bola dcéra na svete
2 týždne mi odchádzala postupne, v nedeľu ráno okolo 7.00 úplny zvyšok (najviac toho bolo), poobede začali kontrakcie.
@mimi16 a prečo nie ?? Keď si človek neni istý ? Zajtra idem na utrazvuk tak to ukážem lekárke ..
@ell_mala waaw no mňa vôbec nič ani nepicha ani neboli. 😀😀🫣🫣🫣 tak asi si počkám ešte
@natalia1230000 no, že sa mi uvoľnila zátka, potom pomaly začali kontrakcie do cca 5 hodín, a od uvoľnenia hlienovej zátky som prvú dcéru mala do 23 hodín, druhu tiež a tretia sa narodila do 15 hodín 😊
ja som tu foto videla a ano bola to hlienova zatka. mne take fotky vobec nevadia, sme zeny predsa. a príde mi to uplne normálne. ale asi budem jediná čo ti to napíše 😀
ja som porodila ešte v ten den. ráno mi odišla hlienová zátka a 21:20 som porodila 🙂
Zatka mi odisla cca o 1.00 rano a zacali slabsie kontrakcie .. voda mi praskla az vecer a porodila som na dalsi den poobede
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@natalia1230000
Pri druhom porode cca do 10 dni, pri prvom som nepozorovala odchod zatky