Mam otázku. Keď budem v pôrodnici po pôrode (sekcia) budú mi nosiť sestričky jedlo na izbu alebo chodia mamičky do jedálne?
Mne nosili na izbu...drobca som mala pri sebe...v pohode sa to dá zvládnuť 👍
Rodila som v TN, jedlo nosili na izbu, potom nechali na chodbe tie stojany, kam bolo potrebné po dojedeni doniesť podnos.
Zalezi aj od porodnice, na kramaroch sme jedavali na izbe.
Rodila som v Roznave,jedlo nam nosili na izbu a podnos prisli zobrat tiez.
Košice nosili všetko na izbu, ale mala som nadštandard, celú týždeň som na chodbu ani nevyšla.
Ved to zavisi od nemocnice, v BA Antolska vozili na chodbu hned vedla izby, ale nepacilo sa mi ze sa vyhrazali, ze ked do hodiny nezjeme ze to vezmu prec, vobec im nezalezalo ze ked dieta place a nemozes akurad ist jest. Nechapem to cele
v Ruzinove na nadstandarde nosia na izbu a vyberali sme si z menu na dalsi den (z toho co varili v nasledujuci den v nemocnici)
Neviem kde budes rodit ale mne po sekcii priniesli len to prve tekute 🤢 jedlo v salke kym som nemohla vstat, potom som uz chodila do jedalne ktora je v NR vlastne na chodbe pred izbami
Závisí od nemocnice. Ha som rodila v Starej Ľubovni, tam nám nosili jedlo na izbu, aj brali oni podnosy. Ale inak je tam jedáleň, kde mamičky chodili na stravu, len práve v tom čase sa rekonštruovalo oddelenie.
My sme si počas korony nosili na izbu jedlo, jesť spoločnej v jedálni bolo zakázané.
Bola som v pôrodnici v Trenčíne a tam nám nosili jedlo na izbu..
neviem,ako to je teraz koli Covidu,ale predtym ja som chodila normalne do jedalne.
Nosili na izbu a navyse v casoch korony urcite nebudete jest spolocne v jedalni ...
Autorka, toto je individualne, spytaj sa na najblizsej poradni v nemocnici, ako to tam chodi 🙂 ale najcastejsie na izbu, hlavne po sekcii
@katulienkax ved ale to je normalne 🙃, predsa tie riady a boxy treba zozberat do vozika a zase v urcenom case pride po to vsetko dana sluzba, ktora robi rozvozy, nebude tam ten vozik stat 3 hodiny.. pripadne ak jedlo zabezpecuje dana nemocnica, tiez treba zabezpecit pozberanie riadu, vyhodenie zvyskov, umyvanie riadu.. Musi byt nejaky system, nemoze tam to jedlo a riady cakat 2 ci 3 hodiny 😉
Po prvom pôrode 2018 sme chodili do jedálne a nemala som sekciu, ale pôrod po ktorom som mala veľké poranenia a síce slimačím tempom, ale prešla som. Zvládneš to, neboj sa vopred ničoho.
Po druhom pôrode v plrvej vlne Covid nám nosili jedlo na izbu, aby sme nejedli všetky spolu bez rusok. Ale chýbala mi veru spoločnosť a pokec v jedálni, lebo som mala samostatnú izbu.
Ja som to mala tak, ze na nadstandarde nam nosili. Ked som bola na beznej, tak nie. Chodili sme do jedalne. Aj tak jest mozes az za urcitych okolnosti..
Niektoré nemocnice jedálne nemajú, čiže nosia jedlo na izbu. Treba si vyzistiť priamo v nemocnici do ktorej ideš.
Košice -Nova nemocnica, v case corony...pokial nemas nadštandard tak chodis jest do jedálne
BA Antolská v máji - keď som ležala pred pôrodom na rizikovom, tak nosili na izbu. Tácku prišli zobrať, pre oneskorencov bol na chodbe potom stojan. Na oddelení šestonedelia sme chodili do “jedálne” (majú tam takú rozšírenú časť na chodbe). Mala som nadštandard, ale teda stôl v izbe nebol 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Budeš chodiť do jedálne. Veď aj tak sa musíš starať o babo. Max 12 hodín po spinalke sa postavíš
( nebude to bezbolestne) a budeš fungovať.
Neboj, to das🙂