Ahojte, chcela by som sa opytat, ci ma niekto skusenost s prirodzenym porodom po predchadzajucej sekcii na Antolskej. Zaujima ma u koho ste rodili a ci vam to navrhol doktor sam, alebo ste si to museli ziadat. Mali ste zazmluvneneho doktora? Je nejaky doktor na antolskej, ktory je znamy, ze preferuje prirodzene porody? Aky ste mali rozostup medzi porodmi?
Dakujem
Ja len v teoretickej rovine, kedze som rodila sekciou oba razy - ale moj gynekolog mi cele druhe tehu na kazdej poradni hovoril, ze prvy cisarsky nie je automaticky indikaciou na druhy cisarsky 😉. Dr. Marsik z Antolskej.
@moncici88 prirodzený pôrod po sekcii závisí od mnohých faktorov. Veľkosť dieťaťa, stav jazvy z predchádzajúceho pôrodu, celkový zdravotný stav matky ....... moja lekárka MUDr. Hammerová preferovala prirodzený pôrod a aj napriek indikácii ktorá mi bola počas tehotenstva zistená a ktorá takýto pôrod vylučovala ona stále dúfala že sa to spustí samo. Čakala tak dlho ako to bolo možné (a bezpečné) myslím že v prirodzený pôrod dúfala viac ako ja 😀 😀 😀 😀 😀 no bohužiaľ ako som písala v mojom prípade to nebolo možné 😒
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Tak to zaujima aj mna ;)