Ahojte, chcem sa opýtať do pôrodnice treba nočná košeľa, ktorá je úplne vpredu na kombíky alebo stačí ak je na kombíky iba pri prsiach na dojčenie?
Ďakujem pekne za komentáre. ☺️
Na porod je najlepsie bud rozopinacia alebo vyhrnut uplne aby medzi tebou a dietatom nebolo nic (hlavne bez podprsenky), potom na sestonedelie staci len na dojcenie 🙂
na oddelenie nocna kosela vhodna na kojenie. nemusia byt gombiky, staci, ked ma prestrih na prsiach ....
na porod nieco v pohode stare, co ti nebude luto, ze sa zaspini, mozno skrvavi ... ja som mala taku "babkovsku", co sa zapinala na gombiky od vrchu po spodok.
Ahoj ☺️ personálu je to úplne jedno, hlavne aby tebe bolo pohodlné a aby si v tej košeli vedela kojiť.
A inak - sú to Gombíky, nie Kombíky.
@ukulela ja som rodila v tej istej nočnej košeli v ktorej rodila moja sestra (krásne sa to vypralo, žiadne fľaky neostali), a po mojom pôrode som to tiež oprala a vyzerá ako nová. A pritom zažila všetko pri tom pôrode 😆
ja som mala na salu pripravenu jednorazovu nocnu koselu.... no prijimali ma najskor na gynekologicke, tak som si dala normalnu a potom uz pri tych bolestiach som akosi nevymenila za tu jednorazovu, takze smola.... mne sa to uz nechcelo prat, vsade krv...
@bolarazjedna jasne ze operies, no ale vidis, ako si ju pekne zrecyklovala ... ja som mala tiez koselu od kamosky na porod. ale ako som pisala, na zapinanie na gombiky po celej dlzke a dobra mi bola. ja som ju tusim este tiez posunula kamoske a ona ju este vyuzila. ....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
@ddudu iba kvoli kojeniu