Nezrelé pôrodné cesty

bibijenny
18. apr 2018

Ahojte som 40tt a doktor mi povedal že mám stále nezrelé cesty. Nemala by som prenášať koli cukrovke. Je tu taká mamička s podobným prípadom ktorej sa pôrod rozbehol aj napriek tomu sám? Nerada by som rodila cisárskym ... Dakujem

conquestor
18. apr 2018

Ahoj,ano moja sesternica tak bola den pred terminom u dr.a vraj ma uplne nezrele por.cesty...a ze jej dava malu nadej na prir.porod...Spravil jej hamiltona,ale ze asi to v jej pripade nic neovplivni a rano dostala kontrakcie a poobede bola mala na svete 🙂 ked mu doniesla spravu,tak neveril vlastnym ociam.... 🙂

bibijenny
autor
18. apr 2018

Jej to je potesujuce .. ja uz som zufala ... bojim sa ze mi budu robit cisarsky na poslednu chvilku lebo doktor to moc neuznáva ... keby mi ho aspon naplanoval tak nič nepoviem

katulienkax
18. apr 2018

Ale ti doktori toho navravia. Ja som tiez pred termínom vyzerala ze som uplne uzavretá a v noci sa to ozbehlo. Už by sa nemali drzat tých svojich poučiek z priruciek!

ebi88
18. apr 2018

Aj ja som tak bola na kontrole a uplne nic, a nakoniec to same prislo 🙂 ale moj lekar zasa vravel ze to sa moze rychlo zmenit vsetko 🙂

bibijenny
autor
19. apr 2018

Dakujem potešili ste ma 🙂

agathachristie
19. apr 2018

@bibijenny lekari to hovoria na pockanie a potom to zenam narusi psychiku. take veci by vobec zenam hovorit nemali. neboj sa. stav porodnych ciest sa moze zmenit z minuty na minutu a ziadny doktor na svete to nevie na 100% predvivat vid prekotne porody. idealne by bolo zabudnut na to co ti povedal.

jatva
19. apr 2018

uz som immuna voci tomu co hovoria. Dve tehotenstva ma strasili potratom, raz ma poslala na vycistenie. Potom koncom tehotenstva, ze zatvorena, nepripravena a maly sa narodil snad den ci dva na to.

nikuska_1303
19. apr 2018

Ja tiez by som lekárov brala s rezervou, mala som opačný problem, musela som lezat lebo podla lekárky by som silnejšie kýchla a by som porodila , po 36tt uz som robila vsetko mozne aby som rodila (umývanie okien atd..) a nakoniec mi museli vyvolávať porod 10dni po termíne...

shades3
19. apr 2018

ahoj, neboj sa, urcite to moze byt ok.. ja som bola tiez zatvorena a budem vraj rodit v termine, nech pridem pre istotu o tyzden na kontrolu, ale mam este dva tyzdne do porodu, tak nech sa nebojim.. a den pred kontrolou, teda tyzden pred terminom, sa krpka vypytala na svet.. 🙂

kreata
3. máj 2018

ja som mala este na siesty den po termine citujem-krcok velmi nezrely hlavicka vysoko. dost psycho informacia na taky cas ale ked to tak bolo co som mala robit. potom mi presne v ten den vecer odtiekla voda dalsiu noc sa nic nedialo a potom sa mi porod zacal pomalicky rozbiehat. napokon tomu pomohli prostaglandinom a porodila som spontanne za podpory lekarov a bez vacsich komplikacii. tomu ale ze som nemala cisarsky vdacim pristupu lekarov ich trpezlivosti prejavovanej dovery vo mna a tomu ze Hainburg kde som rodila je mala porodnica a mali na mna cas. vo velkej porodnici a je jedno v akej krajine kde sa rodi ako na pase by ma s najvacou pravdepodobnostou rezali. takze zavisi dost aj od tychto vonkajsich okolnosti nezavisle od tela zeny

elviku11
3. máj 2018

@bibijenny ahoj, ako si dopadla?

maji182
3. máj 2018

Ahoj mne odtiekla voda a nemala som zrelé pôrodné cesty 😊 dostala som oxytocín a niečo do zadku a šlo to 😊

bibijenny
autor
9. máj 2018

no ja som v piatok rano nakoniec dostala slabe kontrakcie v sobotu v noci sme isli do nemocnice a malinky sa narodil az v nedelu o 15:45 takze sme si to tam vytrpeli 🙂 ale sme v poriadku uz mame dva a pol tyzdna 🙂

elviku11
9. máj 2018

@bibijenny super gratulujem 🙂 takze prirodzene sa podarilo?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre